Η τελευταία ορκωμοσία του Τμήματος Νοσηλευτικής Λαμίας! (Φωτογραφίες)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 07:48 Η τελευταία ορκωμοσία του Τμήματος Νοσηλευτικής Λαμίας! (Φωτογραφίες)

Ακόμη εξήντα επτά (67) νέους νοσηλευτές και νοσηλεύτριες, πρόσφερε στις υπηρεσίες υγείας, το Τμήμα Νοσηλευτικής της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Στερεάς Ελλάδας με έδρα τη Λαμία.

Οι νέοι επιστήμονες ορκίστηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 29 Νοεμβρίου 2018 στο Αμφιθέατρο της Βιβλιοθήκης του ΤΕΙ, κλείνοντας έναν μεγάλο κεφάλαιο στην Ανώτατη Εκπαίδευση για τη Λαμία. Το πολυπληθέστερο ίσως Τμήμα, αλλάζει πόλη ελέω Γαβρόγλου και αυτά ήταν τα τελευταία πτυχία που θα δοθούν με τη σφραγίδα του ΤΕΙ Στερεάς. Εκτός κι αν η ύστατη αντίδραση των τοπικών παραγόντων φέρει κάποιο αποτέλεσμα.

Στα της εκδήλωσης, χαμόγελα και αισιοδοξία από τους πτυχιούχους εν μέσω συγγενών, φίλων και καθηγητών, για τους νέους ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά τους.
Καλή σταδιοδρομία!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση