Λαμία: Αυτό είναι το νέο Φροντιστήριο Μαθηματικών στην πόλη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020 09:50 Λαμία: Αυτό είναι το νέο Φροντιστήριο Μαθηματικών στην πόλη

Τώρα τα δύσκολα, γίνονται εύκολα... για όλους!

30 χρόνια οι μαθητές μας γίνονται φοιτητές. Συνεχίζουμε με αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε, τα Μαθηματικά.

Μετά από 30 και πλέον χρόνια εξειδίκευσης, διαθέτουμε την εμπειρία ώστε να αποκτήσουν οι μαθητές βαθιά γνώση στο αντικείμενο μας καθώς και μία πιο μαθηματική σκέψη, εφόδιο για την μετέπειτα επιτυχία τους, όποια κατεύθυνση σπουδών κι αν επιλέξουν.

Στόχος μας παραμένει η αποδοτική προετοιμασία για τις εξετάσεις .Στη μακροχρόνια πορεία μας στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, έχουμε βρει τον τρόπο με τον οποίο οι υποψήφιοι των Πανελληνίων θα μάθουν να διαχειρίζονται τα δεδομένα των θεμάτων, να οργανώνουν ορθολογικά την σκέψη τους, να βρίσκουν την κατάλληλη μεθοδολογία και να έχουν όλες τις γνώσεις για να την εφαρμόσουν.

Δημιουργούμε αυστηρά ολιγομελή τμήματα έως 6 άτομα στα οποία οι μαθητές έχουν κοινούς στόχους και δυναμική έτσι ώστε ο καθένας τους να αποκτήσει τις κατάλληλες βάσεις για το μέλλον. Παρέχουμε υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικές υπηρεσίες, σε συνδυασμό με την δυνατότητα της εξατομικευμένης διδασκαλίας 2-3 ατόμων.

Παραμένουμε συνεπείς στις υποσχέσεις μας, πάντα κοντά στους μαθητές και στους γονείς.

Για εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά επικοινωνήστε καθημερινά μαζί μας στα τηλέφωνα: 6974367081, 2231100387.

Θωμάς Μαρίνης
Μαθηματικός
 
 
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση