Διαγωνισμός Instagram: Κερδίστε δύο υπέροχα ποδήλατα Orient !!!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020 08:21 Διαγωνισμός Instagram: Κερδίστε δύο υπέροχα ποδήλατα Orient !!!

Το κατάστημα "Αφοί Κων. Κατσαντώνη" και το LamiaReport, σας κάνουν δώρο δύο υπέροχα ποδήλατα της πασίγνωστης εταιρείας Orient.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία του ποδηλάτου στις σύγχρονες πόλεις για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, το κατάστημα "Αφοί Κων. Κατσαντώνη" υποστηρίζει στην πράξη τη χρήση του ποδηλάτου και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου (3/6/2020), σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε δύο (2) πανέμορφα ποδήλατα, τελευταίας τεχνολογίας.

Το ποδήλατο αποτελεί ένα απλό, οικονομικό, αξιόπιστο, καθαρό και φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς. Μπορεί να λειτουργήσει όχι μόνο ως μέσο μετακίνησης αλλά και ως μέσο άθλησης, αναψυχής και ανάπτυξης.

Ο διαγωνισμός στο Instagram

Η κλήρωση για τα δύο ποδήλατα Orient θα γίνει μέσα από διαγωνισμό που θα "τρέχει" στο Instagram του LamiaReport έως και την Τετάρτη 10 Ιουνίου.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε στην παρακάτω δημοσίευση και ακολουθήστε τις οδηγίες:

 

 

Τα δώρα μας

► Πρόκειται για ένα κλασικό γυναικείο ποδήλατο πόλης, μοντέλο του 2020, από την Orient με τροχούς 28'', αλουμινένιο πλαίσιο (6061) και 6 ταχύτητες.

Είναι πλήρως εξοπλισμένο, με ρυθμιζόμενο λαιμό, καλαθάκι στο τιμόνι, σχάρα, φτερά και φώτα ασφαλείας.

► Και ένα mountain bike, μοντέλο του 2020, από την Orient, με τροχούς αλουμινίου 27.5’’, με δισκόφρενα και 21 ταχύτητες.

Διαθέτει εμπρόσθια ανάρτηση 60 mm για μεγαλύτερη άνεση και χρήση σε χωματόδρομους και ήπια μονοπάτια.

"Αφοί Κων. Κατσαντώνη" με δύο καταστήματα στη Λαμία!

Το ποδήλατο είναι τρόπος ζωής, σημαίνει άθληση και ψυχαγωγία, εύκολη και ανέξοδη μετακίνηση, κομψότητα και υγεία, και ποδήλατο στη Λαμία σημαίνει "Αφοί Κων. Κατσαντώνη"!

Σε δύο κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους καταστημάτων, στη Λεωφ. Καλυβίων 126 και Κωνσταντινουπόλεως 2, θα βρείτε ποδήλατα όλων των γνωστών εταιριών, όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό του ποδηλάτη σε ανταλλακτικά, σε ρουχισμό και σε προστατευτικά.

Το προσωπικό μας θα σας συμβουλέψει για την σωστή αγορά του ποδηλάτου και οι έμπειροι τεχνικοί μας θα σας προσφέρουν ένα πλήρες και εγγυημένο service.

Βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για το ποδήλατό σας στα καταστήματα "Αφοί Κων. Κατσαντώνη".

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 22310 35440 για το κατάστημα στη Λεωφ. Καλυβίων 126 και στο 2231400468 για το κατάστημα Κωνσταντινουπόλεως 2 στη Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση