Κατάστημα Ντούζγος στη Λαμία: Για αξέχαστα δώρα με την υπογραφή της Swarovski

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020 11:43 Κατάστημα Ντούζγος στη Λαμία: Για αξέχαστα δώρα με την υπογραφή της Swarovski

To κατάστημα «Ντούζγος», Πλατεία Πάρκου 11, αποτελεί εξουσιοδοτημένο corner shop της εταιρείας Swarovski στη Λαμία.

Ανακαλύψτε τα μοναδικά κομμάτια από την τεράστια συλλογή της www.swarovski.com, καλέστε μας στο 22310 37537, κάντε την παραγγελία σας και παραλάβετε από το κατάστημά μας, είτε με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ανακαλύψτε το μαγικό κόσμο της Swarovski με υπέρκομψα κοσμήματα για όλες τις περιστάσεις, ρολόγια για λαμπερές εμφανίσεις και φυσικά μοναδικές κρυστάλλινες δημιουργίες.

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ και τι καλύτερο από το να κάνετε ένα δώρο στους αγαπημένους σας που θα τους κάνει να λάμψουν με τον πιο ξεχωριστό τρόπο.

Η Swarovski εξάλλου γνωρίζει καλύτερα πως να κάνει ένα κόσμημα μοναδικό, χαρίζοντας εμφανίσεις απαράμιλλης αισθητικής.

Βρείτε όλη τη νέα συλλογή στο κατάστημα «Ντούζγος» και χαρίστε στους αγαπημένους σας ή στον εαυτό σας το πιο μοναδικό δώρο γι' αυτές τις γιορτές.

Με απόλυτη ασφάλεια και αμεσότητα επισκεφθείτε το κατάστημα στην Πλατεία Πάρκου 11 για να παραλάβετε τις αγορές σας.

Ένα τηλεφώνημα αρκεί για να κάνετε τα πιο αξέχαστα δώρα με την υπογραφή στης Swarovski.

«Ντούζγος»
Πλατεία Πάρκου 11, Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231037537
Δωρεάν αποστολές σε όλη την Ελλάδα

Site: www.swarovski.com

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση