«Γούρι αγάπης»: Και φέτος το «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά» απλώνει το χέρι στον «Συν Άνθρωπο»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020 08:23 «Γούρι αγάπης»: Και φέτος το «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά» απλώνει το χέρι στον «Συν Άνθρωπο»

Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά το «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά» φιλοτεχνεί ένα γούρι αγάπης αποκλειστικά για το σύλλογο «Συν στον άνθρωπο».

Αν και αυτή η χρονιά είναι πολύ ιδιαίτερη, το «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά» συναισθάνεται ότι οι ανάγκες των συνανθρώπων μας είναι ίδιες αν όχι μεγαλύτερες. Έτσι βρίσκουμε τον τρόπο ακόμα και κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες να συνεισφέρουμε στους σκοπούς του συλλόγου «Συν στον άνθρωπο».

Φέτος, τα στοιχεία του κοσμήματος μας δηλαδή το 2, το 1 και ο άνθρωπος είναι σε απόσταση μεταξύ τους όπως επιτάσσουν οι νέες κανόνες, ωστόσο είναι όλα κρίκοι μιας αλυσίδας.

Κανείς λοιπόν δεν είναι μόνος του όσο μακριά και αν βρίσκεται από τους αγαπημένους του.

Γιατί μόνο αν είμαστε ενωμένοι και αλληλέγγυοι μπορούμε να βοηθήσουμε ουσιαστικά ο ένας τον άλλον.

Έχουμε δημιουργήσει 15 διαφορετικές εκδοχές του κοσμήματός μας από ασήμι ή επιμεταλλωμένο ορείχαλκο σε τιμές από €18 έως €28 ευρώ.

Είναι ένα πολύ όμορφο κόσμημα που αποτελεί το ιδανικό δώρο για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Ανακαλύψτε όλη τη συλλογή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Το «Γούρι αγάπης» διατίθεται αποκλειστικά από το «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά»Ρήγα Φεραίου 18 στη Λαμία, μέσω click away, αλλά και με  ηλεκτρονικές παραγγελίες στο: www.inspiral.gr

Τηλεφωνικές παραγγελίες: 2231023216

Φυσικά όπως κάθε χρόνο, σημαντικό μέρος των εσόδων από το  «Γούρι Αγάπης»  θα διατεθεί στο φιλανθρωπικό σύλλογο «Συν στον Άνθρωπο».

Στο «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά», θα βρείτε ακόμη πάρα πολλά και όμορφα δώρα σε πολύ προσιτές τιμές για όλους όσους αγαπάτε και θέλετε αυτές τις γιορτές να τους δωρίσετε κάτι ξεχωριστό.  

Ευχόμαστε η αγάπη, η ελπίδα και η πίστη να πλημμυρίσει τις καρδιές όλων μας το 2021. Καλές γιορτές!!!

Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά»
Ρήγα Φεραίου 18 - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 23216

Facebook: Κροντηρά
Site: www.inspiral.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση