Φέτος τις γιορτές κάνε ένα «Δώρο από Καρδιάς» βοηθώντας το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020 09:01 Φέτος τις γιορτές κάνε ένα «Δώρο από Καρδιάς» βοηθώντας το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας

Ένα ξεχωριστό δώρο που σηματοδοτεί την ελπίδα για το νέο έτος δημιούργησε το κοσμηματοπωλείο « AV AVATHANASIOS VELLIOS» και φέτος.

Ο σκοπός είναι σίγουρα ιερός αφού μέρος από τα έσοδα των πωλήσεων των κοσμημάτων θα δοθεί στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας.

Έχετε την επιλογή να αγοράσετε δύο διαφορετικά κοσμήματα, φτιαγμένα με αγάπη, ενισχύοντας έμπρακτα το έργο του Ορφανοτροφείου.
Πρόκειται για ένα ασημένιο κολιέ με πέτρα Swarovski αξίας € 25 και ένα ασημένιο βραχιόλι με πέτρα Swarovski επίσης επάνω, αξίας € 20.

Πέρα από το ότι αποτελούν όμορφα κοσμήματα και μοναδικά δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, η ενίσχυση του έργου του Ορφανοτροφείου αποτελεί το κύριο μέλημα όλων μας. Και τι καλύτερος τρόπος από το να κάνουμε τους αγαπημένους μας χαρούμενους και ταυτοχρόνως το έργο του Ορφανοτροφείου ακόμα πιο δυνατό.

Για να παραλάβετε τα «Δώρα από καρδιάς» θα πρέπει να κλείσετε ραντεβού με το κοσμηματοπωλείο Αθανάσιος Βέλλιος στο τηλέφωνο 22310 27723 και να τα παραλάβετε με την πιο γλυκιά συσκευασία δώρου από το φυσικό κατάστημα της οδού Ροζάκη Αγγελή 20, με τη μέθοδο του click away.

Το κοσμηματοπωλείο «Αθανάσιος Βέλλιος» φροντίζει για την ασφάλειά σας και σας εγγυάται άμεση παραλαβή, χωρίς αναμονές, για το πιο όμορφο δώρο των φετινών εορτών.

Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί να κάνουμε πολλά πρόσωπα να λάμψουν από χαμόγελα τις φετινές γιορτές. Όλοι μαζί μπορούμε να ενισχύσουμε το μοναδικό έργο του Ορφανοτροφείου Θηλέων Λαμίας.

Κοσμηματοπωλείο "AV ATHANASIOS VELLIOS" - Εργαστήριο Αργυροχρυσοχοΐας
Ροζάκη Αγγέλη 20 & Καλύβα Μπακογιάννη , Λαμία
Τηλέφωνο: 22310 27723
Facebook:
Velliosoro
Instagram: Velliosoro
Εshop: www.velliosoro.com

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση