Λαμία: Εσάς ακόμα να σας φέρει ο Άι Βασίλης καφέ;

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020 09:00 Λαμία: Εσάς ακόμα να σας φέρει ο Άι Βασίλης καφέ;

Αν ακόμα περιμένετε τον Άι Βασίλη να σας φέρει τον καφέ, σας έχουμε τη λύση!

Το Liberty Cafe Bar φέρνει στο χώρο σας τον αγαπημένο σας καφέ, ρόφημα ή σνακ με την πιο γιορτινή διάθεση της πόλης.

Χριστουγεννιάτικες νότες καφέ σας συνοδεύουν σε όλες τις ώρες της ημέρας σας, με σκοπό να σας αλλάξουν παντελώς τη διάθεση.

Και αν τύχει και περάσετε από το φυσικό κατάστημα, για να παραλάβετε το ρόφημά σας, ένας γλυκύτατος Άγιος Βασίλης θα σας το ετοιμάσει και θα σας χαρίσει το πιο γλυκό (Ho Ho Ho) χαιρετισμό του.

Αν πάλι κάνετε τηλεφωνικά την παραγγελία σας ή μέσω των εφαρμογών YouDelivery, Box και eFood, ένας ακόμα Άγιος Βασίλης θα σας τον προσφέρει και θα σας γεμίσει με χαρά και αισιοδοξία.

Από το πρωί της Τρίτης θα δείτε στους δρόμους της Λαμίας μηχανάκια με Άγιους Βασίληδες να μοιράζουν καφέδες αντί για δώρα και να ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα της πόλης.

Ο Άγιος Βασίλης δεν είναι απλώς ένα πρόσωπο, είναι μία ολόκληρη ιδέα, την οποία στο Liberty Cafe Bar την ξέρουν καλά και μας την χαρίζουν απλόχερα...

Όλα αυτά έρχονται στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο στο 22310 34771 ή μέσω των εφαρμογών YouDelivery, eFood και Box.
Βρείτε το σπίτι του Liberty Cafe Bar στην Πλατεία Ελευθερίας 12.

Ακολουθήστε το σε Facebook και Instagram.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση