Λαμία: Η καλύτερη μαγειρίτσα τώρα έρχεται έτοιμη σπίτι σου!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Μαΐου 2021 12:20 Λαμία: Η καλύτερη μαγειρίτσα τώρα έρχεται έτοιμη σπίτι σου!

Το «Chicken House» έχει ετοιμάσει την καλύτερη μαγειρίτσα και την προσφέρει πακέτο ή και delivery μέχρι και τις 5:00΄το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου.

Φέτος μπορεί να απαγορεύεται η μετακίνηση στο χωριό, όμως το σπίτι του κοτόπουλου έχει την πιο νόστιμη συνταγή μαγειρίτσας που θα δοκιμάσετε στην πόλη της Λαμίας.

Σκοπός μας είναι να προετοιμαστεί κατάλληλα το στομάχι του πιστού για την κατανάλωση κρέατος μετά τη νηστεία. Τώρα μπορείτε και εσείς να φάτε όσο αρνάκι ή κατσικάκι θέλετε με τη σωστή προετοιμασία.

Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να προπαραγγείλετε από τώρα την μαγειρίτσα σας. Η επιλογή είναι μια «Chicken House».

Μπορείτε να πάρετε πακέτο από το κατάστημά μας, Αθηνών 29 - Λαμία, και φυσικά να έρθει στο σπίτι σας με ένα τηλεφώνημα στο 22310 43800 ή και μέσα από το e-Food.

Το «Chicken House» θα είναι ανοιχτό μέχρι τις 5:00΄ το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου και θα είναι πάλι κοντά σας το πρωί της Τετάρτης (5/5).

Καλή Ανάσταση, Υγεία, Αγάπη και ενωμένες οι οικογένειες.

 

«Chicken House», 27 χρόνια η καλύτερη ποιότητα και γεύση...
Αθηνών 29 - Λαμία
Τηλέφωνο για delivery: 22310 43800 και μέσα από το e-Food.
Δυνατότητα παραλαβής και από το κατάστημα.
Facebook:
Chicken House Σαμανίδης
Instagram: chickenhouse___

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση