Λαμία: Με δύο δυναμικά e-shop εισέρχεται στις ηλεκτρονικές πωλήσεις η «neΧtshop»!!!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2021 08:22 Λαμία: Με δύο δυναμικά e-shop εισέρχεται στις ηλεκτρονικές πωλήσεις η «neΧtshop»!!!

Στο www.nextprint.gr έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία έτοιμων εικόνων, αλλά και να σχεδιάσετε μόνοι σας την εκτύπωση που επιθυμείτε.

Κορυφαία ποιότητα εκτύπωσης και τέλεια απεικόνιση χρωμάτων!

Η neXt σας δίνει τη δυνατότητα να διακοσμήσετε τους χώρους σας με υπέροχους πίνακες σε καμβά, αφίσες-poster, ταπετσαρίες και αυτοκόλλητα μεγάλων επιφανειών με τον πιο έξυπνο και οικονομικό τρόπο.

Δώστε χρώμα στη πόρτα του υπνοδωματίου ή του ψυγείου σας!

Οι επαγγελματικές κάρτες, τα διαφημιστικά φυλλάδια, τα επιστολόχαρτα και οι φάκελοι αλληλογραφίας, βρίσκονται δίπλα σας με ένα κλικ!

Μέσω της επιλογής «σχεδίασε τη μακέτα σου», μπορείτε εύκολα και γρήγορα να σχεδιάσετε και να εκτυπώσετε τις δικές σας φωτογραφίες σε όποια διάσταση επιθυμείτε!

Στο www.nextshop.gr θα βρείτε 3.000 ενεργούς κωδικούς προϊόντων, με τα απαραίτητα είδη οργάνωσης γραφείου, λογιστικά έντυπα, είδη γραφής, χαρτιά εκτύπωσης, ρολά ταμειακών μηχανών, κλασέρ, σχολικά και έξυπνα είδη δώρων.

Μέσω της εγγραφής τους στο Β2Β περιβάλλον, οι επαγγελματίες λαμβάνουν μόνιμη έκπτωση 10% στο σύνολο των προϊόντων.

Η διανομή των προϊόντων εντός Λαμίας είναι ΔΩΡΕΑΝ, για αγορές άνω των 19€.

Στοιχεία επικοινωνίας
Τηλ: 22310-23777

Nextshop
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Βρείτε μας στο facebook:
neXtshop
Βρείτε μας στο Instagram: neXtShopGr

Nextprint
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Βρείτε μας στο facebook:
Nextprint
Βρείτε μας στο Instagram: Next Print

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση