The Blind Pig: Πολυπρόσωπο, πολυγευστικό και πολυτάλαντο...

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021 07:32 The Blind Pig: Πολυπρόσωπο, πολυγευστικό και πολυτάλαντο...

Ο πολυχώρος της Λαμίας "The Blind Pig" με όνομα από την εποχή της ποταπαγόρευσης, μιας και το βρίσκουμε σε ένα από τα πιο όμορφα στενά της πόλης στην οδό Λυκούργου, που μας συστήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι, φέτος συγκεντρώνει όλο και πιο φανατικούς θαμώνες...

Περνώντας μέσα από έναν μοναδικής αισθητικής industrial εσωτερικό χώρο, καταλήγεις στην πιο ατμοσφαιρική βεράντα, που θυμίζει μεσογειακή «αυλή» με θέα το φωτισμένο κάστρο της πόλης!

Μονοποικιλιακός, εξαιρετικής ποιότητας, custom made καφές, comfort μενού - το μεγάλο του ατού - με πολλούς να ισχυρίζονται ότι σερβίρει την πιο νόστιμη pinza και πεϊνερλί, aperitivo cocktails - ωδή στα spitz, αλλά και μοναδικά signature cocktails, επιλεγμένη λίστα κρασιών αποκλειστικά με τα καλύτερα στερεοελλαδίτικα κρασιά, έμφαση στις ελληνικές μπύρες.. είναι μόνο λίγοι από τους λόγους για να το επισκεφθείς!

Τους υπόλοιπους σας αφήνουμε να τους ανακαλύψετε μόνοι σας...

Καθημερινά από το απόγευμα για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Στόχος των ιδιοκτητών είναι να μη σταματήσουν να μας εκπλήσσουν, ετοιμάζοντας σταδιακά με την άρση των μέτρων πολλά events, από θεατρικές παραστάσεις και μουσικές βραδιές, μέχρι food festival.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, λόγω των περιοριστικών μέτρων, μπορείτε να κάνετε την κράτηση σας στα τηλέφωνα 6942222344 και 6944151171 ή με μήνυμα στις σελίδες μας στο Facebook/The blind pig και στο Instagram/the.blindpig.

The blind pig
Λυκούργου 4, Λαμία
Τηλέφωνα κρατήσεων
6942222344, 6944151171

Facebook/The blind pig
Instagram/the.blindpig

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση