Η Π.Ε.Ψ.Υ.κ.Κ.Α δίπλα στους πυρόπληκτους της Εύβοιας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Αυγούστου 2021 10:10 Η Π.Ε.Ψ.Υ.κ.Κ.Α δίπλα στους πυρόπληκτους της Εύβοιας

Η επιστημονική ομάδα της Πρότυπης Εταιρείας Ψυχικής Υγείας κ Κοινωνικής Αρωγής ( Π.Ε.Ψ.Υ κ Κ.Α ), από τη Φθιώτιδα, απαρτιζόμενη από Ψυχίατρο , ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς και επόπτη υγείας, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Υπουργείου Υγείας βρίσκεται στην Αιδηψό για παροχή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης στους πυρόπληκτους συμπολίτες μας.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της ομάδας γιατι κάποιοι από αυτούς διέκοψαν ακόμη και τις διακοπές τους που έκαναν με τις οικογένειές τους και επέστρεψαν για να βρεθούν στην Εύβοια δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Επίσης αυτή τη δύσκολη στιγμή, που η πύρινη λαίλαπα καίει ολόκληρη τη χώρα μας, η Π.Ε.Ψ.Υ.κ.Κ.Α, στέκεται και πάλι δίπλα στον συνάνθρωπο, παρέχοντας υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης και κοινωνικής ενίσχυσης, στους πληγέντες,
μέσα από τη συμμετοχή της στη Γραμμή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης 10306.

Οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν με τη γραμμή 10306, δωρεάν, όλο το εικοσιτετράωρο.

Ευχή όλων μας είναι να αντιμετωπιστεί και αυτή η δοκιμασία, όσο το δυνατόν ταχύτερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση