Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γ. Μαζαράκη: Ένα καινοτόμο σχολείο εκμάθησης ξένων γλωσσών!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Σεπτεμβρίου 2021 07:38 Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γ. Μαζαράκη: Ένα καινοτόμο σχολείο εκμάθησης ξένων γλωσσών!

To πρωτοπόρο και δημιουργικό Κέντρο Ξένων Γλωσσών «ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ» που κάθε χρονιά επιβεβαιώνει την αποτελεσματική μέθοδο διδασκαλίας του με το 100% ποσοστό επιτυχίας των μαθητών του στις εξετάσεις γλωσσομάθειας όλων των επιπέδων, μας εντυπωσίασε θετικά με το νέο διαδικτυακό ιστότοπό του www.epsilon.edu.gr.

Το σχολείο αυτό λειτουργεί με μεγάλο μεράκι και φαντασία για τα παιδιά και με ταχύρρυθμα και εξειδικευμένα τμήματα για τους ενήλικές μαθητές του (EPSILON).  

Η κατάλληλη υποδομή, ο άρτιος εξοπλισμός του, το φιλικό και χαρούμενο περιβάλλον του, η εμπειρία είναι οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιτυχία της αποστολής του.

Η φιλοσοφία του σχολείου των παιδιών έχει να κάνει με τη συμμετοχή τους σε δραστηριότητες που τους ενδιαφέρουν, ενώ η επικοινωνία είναι στόχος του σχολείου από την πρώτη κιόλας μέρα.

Η τεχνολογία δρα υποστηρικτικά (διαδραστικοί πίνακες, online βιβλία, παιχνίδια) κατά την ώρα του μαθήματος, ενώ από τον ιστότοπο του σχολείου οι μαθητές μπορούν να ελέγξουν άμεσα και σε πραγματικό χρόνο τη συνεχή πρόοδό τους μέσω της εφαρμογής online unit test.

Ως προς τους ενήλικες σπουδαστές, το πλάνο εκμάθησης και πιστοποίησης του επιπέδου ξένης γλώσσας που επιθυμούν να αποκτήσουν είναι ταχύρρυθμο. Οι ενήλικες σπουδαστές του EPSILON απέχουν, ΜΟΛΙΣ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ μαθήματος από την πιστοποίηση επιπέδου ξένης γλώσσας που επιθυμούν.

Το τεστ κατάταξης του EPSILON βοηθά να υπολογιστεί  ο ακριβής χρόνος φοίτησης των σπουδαστών. Τα τμήματα των ενηλίκων είναι αυστηρά ολιγομελή και ευπροσάρμοστα στις ανάγκες των σπουδαστών. 

Τέλος για την περίοδο των εγγραφών που διανύουμε, ο ιστότοπος www.epsilon.edu.gr οργανώνει τον τρόπο εγγραφών σε δια ζώσης ή από απόσταση. Συγκεκριμένα, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γεωργία Μαζαράκη σου δίνει την επιλογή να εγγραφείς online ή με ραντεβού σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα στο γραφείο του σχολείου, Παλαιολόγου 1, Λαμία.

Οι εγγραφές της σχολικής χρονιάς 2021-2022  ξεκινούν 1 Σεπτέμβρη και θα διαρκέσουν έως 14 Σεπτέμβρη (πρωί 10:00-13:00 και απόγευμα 18:00-20:00).

Γίνε ένας από τους επιτυχόντες του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Γεωργία Μαζαράκη. Κλείσε ραντεβού ή την εγγραφή σου ηλεκτρονικά στο www. epsilon edu.gr.

Έναρξη σχολικής χρονιάς για τα παιδικά τμήματα 15 Σεπτεμβρίου και για τα τμήματα ενηλίκων 1 Οκτώβρη.

 Καλή δημιουργική σχολική χρονιά με ΥΓΕΙΑ, ΧΑΜΟΓΕΛΑ και ΠΡΟΟΔΟ.

Διεύθυνση : Παλαιολόγου 1, Λαμία 35100

Τηλέφωνο 22310-42600

www.epsilon.edu.gr

Facebook Ξένες Γλώσσες Γεωργία Μαζαράκη

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση