Τραγωδία: Νεκρή γυναίκα μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Μαΐου 2024 10:20 Τραγωδία: Νεκρή γυναίκα μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη στο σαλόνι του σπιτιού από τους πυροσβέστες ανήμερα του Πάσχα.

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στην Αττική για πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα 4ου ορόφου πολυκατοικίας, επι της οδού 28ης Οκτωβρίου, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Στο σημείο επιχείρησαν 4 οχήματα της Πυροσβεστικής, το ειδικό βραχιονοφόρο όχημα, και 16 πυροσβέστες, οι οποίοι έθεσαν υπό έλεγχο την πυρκαγιά και στη συνέχεια ξεκίνησαν την αναζήτηση τυχόν εγκλωβισμένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο διαμέρισμα διέμενε μία ηλικιωμένη. Λίγο μετά τις 8:15 το πρωί έγινε γνωστό ότι στο σαλόνι του σπιτιού βρέθηκε απανθρακωμένη μία γυναίκα, η οποία φαίνεται ότι παγιδεύτηκε στο διαμέρισμα και δεν κατάφερε να απομακρυνθεί εγκαίρως.

Δείτε βίντεο:

Δείτε και φωτογραφίες από την πυρκαγιά στην Αγία Παρασκευή.

Πηγή: protothema.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση