Σχολικό Συγκρότημα ΣΕΒΑΣΤΟΥ: Το Πολυδύναμο Εκπαιδευτικό Συγκρότημα της Φθιώτιδας!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2021 08:48 Σχολικό Συγκρότημα ΣΕΒΑΣΤΟΥ: Το Πολυδύναμο Εκπαιδευτικό Συγκρότημα της Φθιώτιδας!

Έπειτα από 12 χρόνια Εμπειρίας, Προόδου, Ανάπτυξης και διαρκούς Εξέλιξης στον χώρο της Εκπαίδευσης, αφουγκραζόμενοι πάντα τις ανάγκες της νέας εποχής και με το βλέμμα σταθερά στραμμένο στο μέλλον του παιδιού, δημιουργήσαμε ένα Υπερσύγχρονο, Καινοτόμο και Πρωτοποριακό Σχολικό Συγκρότημα που προσφέρει σε όλα τα παιδιά τη δυνατότητα να ζήσουν μια Μαγική Εμπειρία Ζωής, μέσω των πλέον Σύγχρονων Εκπαιδευτικών Μεθόδων, και εγγυάται στους γονείς το Καλύτερο Δυνατό Ξεκίνημα στην Εκπαιδευτική Διαδρομή των παιδιών τους, μέσα σε ένα Σχολείο Ιδανικό, για παιδιά από 0-12 ετών.

Το ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥ έχει δημιουργήσει ένα Υπέροχο Εκπαιδευτικό Περιβάλλον πλημμυρισμένο από Αγάπη, Φροντίδα και Ενδιαφέρον για τα παιδιά. Εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη και ασφάλεια και σχεδιάστηκε ώστε να αποτελέσει ένα σύγχρονο κέλυφος που μέσα του περικλείει  όλα εκείνα τα εφόδια, τα ερεθίσματα, τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις στάσεις που πρέπει να αποκτήσει ένα παιδί για τη σωστή, όχι μόνο γνωστική, αλλά και την ψυχοσυναισθηματική του ανάπτυξη και θα το βοηθήσουν να εξελιχθεί ως ενήλικας σε απόλυτα υπεύθυνο άτομο, τόσο για την ποιότητα της δικής του ζωής, όσο και του κοινωνικού συνόλου στο οποίο θα ενταχθεί.

Στο ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥ θα ανακαλύψετε…

Το ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Ένα σχολείο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, που παρακολουθεί διαρκώς τις εξελίξεις και με το Πολυδύναμο Πρόγραμμα Σπουδών του και τις ποικιλόμορφες δημιουργικές δράσεις του ανοίγει νέους δρόμους στον χώρο της προσχολικής εκπαίδευσης. Ένα σχολείο Ανθρώπινο, Ποιοτικό και Πολύπλευρο! Ένα σχολείο ανοιχτό στον κόσμο, ευέλικτο κι ευχάριστο!

Αποστολή του Σύγχρονου Νηπιαγωγείου είναι οι μαθητές του να είναι μέλη μιας ζεστής σχολικής κοινότητας και όχι ενός πολυπληθούς συνόλου. Φιλοσοφία του είναι η αποτελεσματικότητα, η ποιότητα στην εκπαίδευση, η σταθερότητα σε αξίες, η συνέπεια και η αξιοπιστία.

Τώρα, ΟΛΑ τα Εκπαιδευτικά Τμήματα, του Σύγχρονου Νηπιαγωγείου ΧΩΡΙΣ επιπλέον οικονομική επιβάρυνση!

Το ΚΔΑΠ ΟΝΕΙΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ

Το πιο Εναλλακτικό ΚΔΑΠ της Φθιώτιδας, το οποίο αποτελεί ένα πρωτοποριακό, και πλήρως εξοπλισμένο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και υπόσχεται την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων των παιδιών μας, μέσα από ένα ποιοτικό πρόγραμμα σπουδών με καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα και δράσεις, τα οποία μπορούν να τα εμπνεύσουν για να ερευνήσουν, να ανακαλύψουν και να επιτύχουν. Στο ΚΔΑΠ Ονειροπλαστείο επιδιώκουμε την ενεργοποίηση του παιδιού στη διαδικασία της μάθησης κεντρίζοντας και διευρύνοντας τα ενδιαφέροντά του και διοχετεύοντας την ενέργεια, τον ενθουσιασμό, την έκφραση και τη δημιουργικότητα στον αθλητισμό, στο φυσικό περιβάλλον, στο θέατρο, στη μουσική, στις εικαστικές τέχνες, στον πολιτισμό και στην τεχνολογία, επιτυγχάνοντας στο μέγιστο βαθμό την καλλιέργεια κοινωνικών δεξιοτήτων και τη συναισθηματική ενδυνάμωση. 

Τώρα, ΟΛΕΣ οι ΔΡΑΣΕΙΣ, του ΚΔΑΠ Ονειροπλαστείο, ΔΩΡΕΑΝ μέσω ΕΣΠΑ!

Είναι το πιο πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ευρώπης για παιδιά, που ξεκίνησε από τη Φινλανδία και αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς σε όλο τον κόσμο. Ήρθε στην Ελλάδα από τον ΑΚΤΟ και φιλοξενείται αποκλειστικά στο ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥ. Όλα τα προγράμματα του Arkki καλλιεργούν την τρισδιάστατη αντίληψη, τη μαθηματική σκέψη και τις δεξιότητες επικοινωνίας.

Την ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΤΑΞΗ

Αποτελεί το τολμηρό εγχείρημα του ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥ.

Μια υπαίθρια έκταση 600 τμ2 μετατρέπεται σε ένα μεγάλο φυσικό εργαστήρι, σε ένα χώρο άθλησης, μάθησης, ενεργοποίησης και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, ικανή να καταργήσει τα σύνορα της σχολικής τάξης και να τοποθετήσει τη μαθησιακή διαδικασία στο φυσικό περιβάλλον, στο χώρο όπου τα παιδιά μπορούν να πειραματιστούν, να εξερευνήσουν, να ανακαλύψουν και να εξελιχθούν.

Την ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ 

Μια νέα εκπαιδευτική πρόκληση «έξω από τα συνηθισμένα»!

Ο κόσμος αλλάζει, εξελίσσεται…  και η εκπαίδευση αλλάζει! Το ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥ έφερε πρώτο την Εκπαιδευτική Ρομποτική στο Σχολείο! Εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα πυροδοτούν τη δημιουργικότητα παιδιών ηλικίας από 4 έως 15 ετών και μέσα από καινοτόμες μεθόδους τους δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τις δεξιότητες του 21ου αιώνα και να  συμμετάσχουν στα Φεστιβάλ και τους Διαγωνισμούς Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Έρευνας και Καινοτομίας FIRST® LEGO® League.

Το SUMMER CAMP

Το ΚΔΑΠ Ονειροπλαστείο, κάθε καλοκαίρι, διοργανώνει ένα συναρπαστικό καλοκαιρινό CAMP για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών. Οι μικροί μας φίλοι συμμετέχουν στο πιο πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του καλοκαιριού με παιχνίδια από όλο τον κόσμο και δράσεις Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Πολιτιστικής Αγωγής και Ιστορίας της Τέχνης, Τεχνολογίας και Αρχιτεκτονικής,  Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αθλητισμού, Μουσικής, Θεάτρου και Κίνησης, Εικαστικών Τεχνών, Σκακιού και άλλων ποικιλόμορφων δημιουργικών δραστηριοτήτων, βιώνοντας αξέχαστες διαδραστικές εμπειρίες.

Τις ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 

Στο ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥ η εκπαιδευτική διαδικασία βγαίνει από τα όρια της σχολικής μάθησης, καταργεί τα σύνορα της τυπικής εκπαίδευσης του σήμερα, προσπαθεί να ανακαλύψει και να αναδείξει έμφυτα ταλέντα και δεξιότητες κάθε μαθητή ξεχωριστά κι ενεργοποιεί την αυτενέργεια των παιδιών. Τα παιδιά συχνά βρίσκονται μακριά από το συμβατικό σχολικό χώρο. Τα δημιουργικά εργαστήρια, οι εκπαιδευτικές επισκέψεις, οι εξορμήσεις με τη συμμετοχή γονέων, οι θεατρικές παραστάσεις και τα πολιτιστικά δρώμενα δίνουν ερεθίσματα για ευρύτερες δημιουργικές ενασχολήσεις.

Το ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥ επί σειρά ετών, υλοποιεί δράσεις προς την κατεύθυνση του μετασχηματισμού του σε Αειφόρο Σχολείο και τη  σχολική χρονιά 2018-2019 βραβεύτηκε με τη Σημαία και ανακηρύχθηκε Ελληνικό Αειφόρο Σχολείο.

Στο ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥ εφαρμόζονται καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα, που βοηθούν το παιδί να αποκτήσει τις δεξιότητες του 21ου αιώνα κι όλα τα εφόδια που χρειάζεται για να μεγαλουργήσει, σε έναν σύγχρονο και συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο.

Είναι η πλέον κατάλληλη στιγμή να ενημερωθείτε αναλυτικά για το πολυδύναμο πρόγραμμα σπουδών, που εφαρμόζεται στο ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥ, και να εξασφαλίσετε μια θέση για το παιδί σας, δίνοντας του την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει σ΄ έναν κόσμο χωρίς σύνορα!

Το Σχολείο του Μέλλοντος… ΣΗΜΕΡΑ!!!

Για επιπλέον πληροφορίες και για αιτήσεις εγγραφών, επικοινωνήστε με την υπεύθυνη του Σχολικού Συγκροτήματος κ. Βιβή Σεβαστού.

Τηλέφωνα: 22310 38261 & 6979013890

ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 53, ΝΕΑΠΟΛΗ, ΛΑΜΙΑ

Δείτε βίντεο:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση