Νέα Οδός-Κεντρική Οδός: Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 55ο Ράλλυ Ακρόπολις

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 13:28 Νέα Οδός-Κεντρική Οδός: Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 55ο Ράλλυ Ακρόπολις

 

Με απόλυτη επιτυχία, ολοκληρώθηκε η διεξαγωγή του 55ου Ράλλυ Ακρόπολις, με χορηγούς Οδικής Ασφάλειας & Προστασίας του Περιβάλλοντος την Νέα Οδό και την Κεντρική Οδό.

Μετά από 7 χρόνια απουσίας, το Ράλλυ των Θεών, επιβεβαίωσε ότι παραμένει ένα από τα πλέον δημοφιλή και ασφαλή γεγονότα , στον παγκόσμιο χάρτη του μηχανοκίνητου αθλητισμού!

Δεκάδες εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν ένα μοναδικό θέαμα με φόντο τα ορεινά τοπία της Στερεάς Ελλάδας, ενώ στην κορυφή της δημοσιότητας βρέθηκε και η AthensCityStage, η υπερ-ειδική που έλαβε χώρα γύρω από την πλατεία Συντάγματος και αποτέλεσε την καλύτερη προβολή για το ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Ως χορηγοί Οδικής Ασφάλειας και Προστασίας του Περιβάλλοντος, η Νέα Οδός και η Κεντρική Οδός, με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σημειώνουν τα εξής:

Α) Το 55οΡάλλυ Ακρόπολις, έλαβε για το πρόγραμμα περιβαλλοντικής διαχείρισης,  πιστοποίηση 2 Αστέρων, τη μέγιστη δυνατή που μπορούσε να λάβει ως νεοεισερχόμενος αγώνας στο πρόγραμμα του WRC βάσει των κανονισμών. Πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική διάκριση που ανοίγει το δρόμο, ώστε  στη διοργάνωση του 2022, το Ράλλυ Ακρόπολις να μπορεί να αιτηθεί και την ανώτατη δυνατή διάκριση των 3 Αστέρων.

Β) Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν όλες οι παράλληλες δράσεις οδικής ασφάλειας που σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν, τόσο στην Αθήνα όσο και στην Λαμία. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στη μεγάλη εκδήλωση που διεξήχθη στο Ζάππειο την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, παρουσία του προέδρου της FIA κ. JeanTodt. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης,  έλαβε χώρα προσομοίωση σύγκρουσης με ταχύτητα 50χλμ / ώρα σε σταθερό σημείο και απεγκλωβισμού τραυματία, υπό την εποπτεία του εργαστηρίου οχημάτων του ΕΜΠ, ενώ  η Νέα Οδός και η Κεντρική Οδός, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» - Ι.Ο.Α.Σ και την κινητή μονάδα του, προσέφεραν στους καλεσμένους τη δυνατότητα προσομοίωσης ανατροπής και σύγκρουσης ενός οχήματος. Στη Λαμία δε, κατά τις ημέρες διεξαγωγής του αγώνα, οι εταιρίες μας και πάλι σε συνεργασία με τον ΙΟΑΣ υποδέχονταν στην είσοδο του Servicepark όλους τους μικρούς φίλους του Ράλλυ, σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα ποδηλασίας, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν στην πράξη σε καλές και ασφαλείς πρακτικές, μέσω του βραβευμένου προγράμματος «Ασφαλώς Ποδηλατώ».

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι  η Νέα Οδός και η Κεντρική Οδός σε συνεργασία με τη διοργανώτρια αρχή και το Υφυπουργείο Αθλητισμού, έδωσαν στη δημοσιότητα και δύο σύντομα βίντεο, μέσω των οποίων ο Χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο στην  κωπηλασία Στέφανος Ντούσκος και ο Αργυρός Ολυμπιονίκης και αρχηγός της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης Γιάννης Φουντούλης, μεταδίδουν σημαντικά μηνύματα οδικής ασφάλειας που μας αφορούν όλους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Ολυμπιονίκες μας!

Βίντεο Στέφανου Ντούσκου: https://youtu.be/xWkyxI8_hOs

Βίντεο Γιάννη Φουντούλη: https://youtu.be/ffKTQndf9_c

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση