Λαμία: Το «Green loft» στον Άγιο Λουκά ήρθε για να μείνει!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 08:10 Λαμία: Το «Green loft» στον Άγιο Λουκά ήρθε για να μείνει!

Το «Green loft» άνοιξε και σε περιμένει για καφέ, ποτό, φαγητό και φυσικά για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση!

Ο Άγιος Λουκάς έγινε πιο όμορφος από ποτέ. Το σημείο που όλοι εμείς οι Λαμιώτες έχουμε αγαπήσει και έχουμε συνδέσει με τις πιο όμορφες αναμνήσεις μας...

Τώρα ήρθε η ώρα να τον αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο και να ζήσουμε ξανά υπέροχες στιγμές που θα μείνουν για πάντα στις καρδιές μας.

Το πιο όμορφο "στολίδι" της πόλης είναι επιτέλους έτοιμο να μας υποδεχτεί. Από το πρωί για καφέ, μέχρι αργά το βράδυ για φαγητό και ποτό.

Η αίθουσα δεξιώσεων

Στο «Green loft» υπάρχει πλέον ένας ιδανικός χώρος, με κλιματισμό και εξαερισμό, για να φιλοξενήσει κάθε είδος δεξίωσης και εκδήλωσης, από 50 μέχρι και 300 άτομα.

Διαθέτει άριστο προσωπικό με επαγγελματίες σερβιτόρους και τον τέλειο Σεφ που θα σας φτιάξει το προσωπικό σας menu για τους δικούς σας καλεσμένους.

«Σας περιμένουμε να εκπληρώσουμε ακόμη και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις σας...», είπε ο Σεφ Γιάννης Παπαγιάννης, στο LamiaReport.

Για κρατήσεις ή για περαιτέρω ενημέρωση μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 22310 30140 και 6906815068.

Cafe - Restaurant

Και επειδή ένας καφές με την παρέα ή ένα γεύμα με την οικογένεια αξίζει όσο τίποτα άλλο, τι καλύτερο από το συνοδεύεται και με την ομορφότερη θέα της πόλης.

Ένας χώρος έτοιμος να φιλοξενήσει και τον πιο απαιτητικό θαμώνα!

Επιλογές ροφημάτων για όλα τα γούστα και μενού εστιατορίου για όλους όσους αγαπάνε το φαγητό.

Και μην ξεχνάτε πως ένα καλό πιάτο φαγητού θέλει και το εκλεκτό κρασί του! Μην το παραλείψετε!

Green loft, εσείς ακόμα να το επισκεφθείτε; Είναι εδώ όλες τις ώρες της ημέρας!

«Green loft»
Άγιος Λουκάς, Λαμία
Τηλ. επικινωνίας: 22310 30140, 6906815068

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση