Διαγωνισμός Instagram: Το Starfall Van Bar σε πάει 3ήμερο στη Λευκάδα!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 08:14 Διαγωνισμός Instagram: Το Starfall Van Bar σε πάει 3ήμερο στη Λευκάδα!

Το LamiaReport και το Starfall Van Bar σου κάνουν δώρο ένα μοναδικό 3ήμερο στη Λευκάδα στις 11 Ιουνίου, αργία του Αγίου Πνεύματος, στο Lefkadio Suites.

Ένα δίκλινο δωμάτιο σε υποδέχεται στο νησί που περιμένει να το ανακαλύψεις! Εκεί που το μπλε της θάλασσας και το πράσινο γίνονται ένα…

Ετοίμασε βαλίτσες, πάρε την παρέα σου και έφυγες για το πανέμορφο νησί της Λευκάδας και το Lefkadio Suites.

Κέρδισε τώρα μία διαμονή με πρωινό για τις 11-13 Ιουνίου 2022 στη Λευκάδα!

Ο διαγωνισμός στο Instagram

Ο διαγωνισμός "τρέχει" έως και την Τρίτη 10 Μαΐου 2022, στο Instagram του LamiaReport.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε στην παρακάτω δημοσίευση και ακολουθήστε τις οδηγίες:

 

 

Το Starfall ξεκίνησε σαν ιδέα το 2018 με τη συμμετοχή στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Bartenders όπου κατέκτησε την πρώτη θέση και αυτομάτως δημιουργήθηκε μια συναισθηματική αξία, η οποία το 2022 έκανε την πρώτη της εμφάνιση σαν εταιρεία VanBarCatering.

Η Starfall VanBarCatering, δημιουργήθηκε από μια ομάδα πολύ καλών φίλων και παρέχει υπηρεσίες Catering σε γάμους, βαπτίσεις και διάφορα κοινωνικά events, αφήνοντας πάντα το δικό της στίγμα με τη δημιουργικότητα, την κομψότητα και το στυλ που τη χαρακτηρίζει!



Οι νέες τεχνικές που χρησιμοποιούνται καθώς και η εμπειρία των bartenders της ομάδας δημιουργούν μοναδικά cocktails όπου σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα.

Το Starfall VanBarCatering μας ζητά να γίνουμε συνεπιβάτες και μαζί να δημιουργήσουμε τις πιο χαρούμενες και ξεχωριστές αναμνήσεις.

Ακολούθησε το αγαπημένο σου van στο Instagram & στο Facebook.

Το Starfall υποδέχεται μαζί μας το καλοκαίρι γι'αυτό και μας ετοίμασε μία ξεχωριστή διαμονή στο Lefkadio Suites στη Λευκάδα!

Ανακάλυψε τις πανέμορφες παραλίες του νησιού, εξερεύνησε τις καταπράσινες διαδρομές στα βουνά και τα χωριά του, περπάτησε στα σοκάκια της παλιάς πόλης και γνώρισε τους ανθρώπους της...

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση