Λαμία: Σεμινάριο Νυφικού Μακιγιάζ από το Θεσσαλικό ΙΕΚ - Γιάτσος

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 13:25 Λαμία: Σεμινάριο Νυφικού Μακιγιάζ από το Θεσσαλικό ΙΕΚ - Γιάτσος

Σεμινάριο Νυφικό Μακιγιάζ για Υψηλής Ανάλυσης Κάμερα & Τεχνικές Λαμπερού και Μακιγιάζ για την Ημέρα του Γάμου από την Kryolan.

Δευτέρα 06/06/2022, ώρα 15:00 – 18:00, Λαμία

Το Νυφικό Μακιγιάζ είναι μια ιδιαίτερη και πολύ ξεχωριστή κατηγορία μακιγιάζ, λόγω του μεγάλου βαθμού δυσκολίας, καθώς θα πρέπει να έχουμε ένα άψογο αποτέλεσμα τόσο live, όσο και digital σε φωτογραφίες και βίντεο.

H  Official Kryolan Trainer Mαργαρίτα Μπίρδα μας αποκαλύπτει τα μυστικά για ένα επιτυχημένο επαγγελματικό νυφικό μακιγιάζ.

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ένα Digital Bridal Makeup ιδανικό για υψηλής ανάλυσης κάμερας, καθώς και Glowy Bride τεχνικές, που αποτελεί την κορυφαία τάση του νυφικού μακιγιάζ.

Δηλώσεις συμμετοχών στο 22310 27500, ή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Φόρμα Συμμετοχής

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Αθηνών 18 & Χαιρώνειας 2, Λαμία

Έναρξη: Δευτέρα 06/06/2022 15:00 - 18:00

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231027500
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site: thessalikoiek.gr
Facebook: Θεσσαλικό ΙΕΚ - Γιάτσος

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση