Λαμία: Τώρα απολαμβάνετε τις αγαπημένες γεύσεις «Καραπατάκης» μεσημέρι - βράδυ!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022 07:52 Λαμία: Τώρα απολαμβάνετε τις αγαπημένες γεύσεις «Καραπατάκης» μεσημέρι - βράδυ!

Οι μοναδικές και ποιοτικές γεύσεις «Καραπατάκης» τώρα είναι στη διάθεσή σας από νωρίς το μεσημέρι, με ντελίβερι και take away.

Το παραδοσιακό ψητοπωλείο «Καραπατάκης», στην οδό Παπασιοπούλου 57 (απέναντι από τον Άγιο Αθανάσιο) στα Γαλανέικα Λαμίας, δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις...

Από το 1974 μέχρι σήμερα έχει μεγαλώσει γενιές με το μοναδικό φημισμένο μπιφτέκι του, το οποίο γνωρίζουν πλέον σε όλη την Ελλάδα. Με τα χρόνια το μενού εμπλουτίστηκε με απίθανα κρεατικά, που ψήνονται με τον παραδοσιακό τρόπο πάντα, συνοδευόμενα από τα πιο νόστιμα ορεκτικά και σαλάτες, που φτιάχνονται με τα πιο ποιοτικά και φρέσκα υλικά.

Ρίξτε μια ματιά στο λαχταριστό του μενού και θα καταλάβετε τι εννοούμε...

O «Καραπατάκης» θα είναι πλέον δίπλα σας από νωρίς το μεσημέρι, μέχρι αργά το βράδυ.

Από την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, μπορείτε να απολαμβάνετε ό,τι τραβάει η όρεξή σας με ντελίβερι από τη 1:00' το μεσημέρι έως τις 12:00' το βράδυ, από Δευτέρα έως Σάββατο. Κυριακές κλειστά.

Ενώ, μπορείτε και να επισκεφθείτε το φιλόξενο χώρο του στην οδό Παπασιοπούλου 57 και να γευτείτε όλες τις παραδοσιακές του γεύσεις καθημερινά, από τις 12:00' το μεσημέρι.

Τηλέφωνα για Delivery: 22310 21189 και 22310 28759.

«Ένα τεράστιο "Ευχαριστώ" για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια και δεσμευόμαστε για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, πάντα με σεβασμό στον πελάτη!»

Δείτε μερικές από τις γεύσεις που σας προτείνουμε...

Παραδοσιακό ψητοπωλείο «Καραπατάκης»
Παπασιοπούλου 57 (απέναντι από τον Άγιο Αθανάσιο) - Γαλανέικα Λαμίας
Τηλέφωνα για Delivery: 22310 21189 και 22310 28759
Facebook: Karapatakislamia 
Instagram: karapatakis.lamia
Site: karapatakis-lamia.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση