"People cafe - Τhe House Project" - Η νέα εποχή "People" είναι γεγονός!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015 07:10 "People cafe - Τhe House Project" - Η νέα εποχή "People" είναι γεγονός!
Ένας ανανεωμένος χώρος στην καρδιά της πόλης ήρθε για να κάνει το αγαπημένο σε όλους μας "People" ακόμη καλύτερο!
 
Ένας χώρος μεγαλύτερος και ταυτόχρονα πιο ζεστός θα σε κάνει να νιώσεις σαν στο σπίτι σου, αφού η κάθε γωνιά του σου χαρίζει και μια διαφορετική εμπειρία!
 

WE PRESENT PEOPLE CAFE -THE HOUSE PROJECT!!!!

Posted by Swtiria Karelli on Saturday, September 19, 2015
 
Ο καφές στο "People cafe - Τhe House Project" είναι ξεχωριστός, με μονοποικιλιακό εξαιρετικής ποιότητας καφέ και δυνατότητα επιλογής απο τουλάχιστον δύο γευστικά προφίλ, για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει.
 
 
Μια εξαιρετική λίστα κρασιών, φτιαγμένη απο τον sommelier Γρηγόρη Πρασσά σε περιμένει να την ανακαλύψεις στο wine corner του "People cafe - Τhe House Project".
 
 
Δοκιμάστε υπέροχα cocktails με την υπογραφή της κορυφαίας bartender Marfi Balli!
 
Γιατί στο People η διασκέδαση αρχίζει από νωρίς, με μοναδικά afternoon parties και συνεχίζεται μέχρι αργά με τα καλύτερα parties της πόλης!!!
 
 
Το "People cafe - Τhe House Project" συνεχίζει να εξελίσσεται με  νέα, ακόμη πιο ποιοτικά προϊόντα και περισσότερες παροχές να έρχονται σύντομα κοντά μας...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση