Λαμία: Εσείς μάθατε για τη μεγάλη προσφορά σε επώνυμα, ποιοτικά υφάσματα;

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 08:30 Λαμία: Εσείς μάθατε για τη μεγάλη προσφορά σε επώνυμα, ποιοτικά υφάσματα;

Το Κατάστημα Υφασμάτων «Μίνα» γιορτάζει τα 40 χρόνια λειτουργίας του και Προσφέρει Επώνυμα, Ποιοτικά και Ιδιαίτερα υφάσματα, μόνο με 15€ το μέτρο!

Βρίσκεται στο κέντρο της Λαμίας και αποτελεί το στολίδι της γυναικείας μόδας και υψηλής ραπτικής, αφού απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που αναζητούν μια ιδιαίτερα προσεγμένη εμφάνιση.

Στο Κατάστημα Υφασμάτων «Μίνα», η σύγχρονη γυναίκα μπορεί να επιλέξει, μέσα από μια τεράστια ποικιλία, την ποιότητα και το χρώμα του υφάσματος καθώς και το σχέδιο που επιθυμεί, και να δημιουργήσει το ρούχο που την εκφράζει, κομμένο και ραμμένο στις δικές αναλογίες, με τέλεια εφαρμογή, για όλες τις επίσημες ή καθημερινές της εμφανίσεις, απογειώνοντας την αυτοπεποίθησή της.

Με έμπνευση τις τελευταίες δημιουργίες των διάσημων οίκων μόδας, ακολουθώντας το προσωπικό στυλ και τις επιθυμίες κάθε γυναίκας, η κ. Μίνα, με τη μεγάλη εμπειρία και τη γνώση που διαθέτει, καθώς και οι συνεργάτιδες του καταστήματος, θα σας βοηθήσουν να κάνετε την ιδανική επιλογή με τις πιο προσιτές τιμές!

Αξιοποιήστε τώρα τη Μεγάλη Προσφορά, για τα 40 χρόνια λειτουργίας!

Επισκεφτείτε το Κατάστημα Υφασμάτων «Μίνα» και αποκτήστε Επώνυμα, Ποιοτικά & Ιδιαίτερα υφάσματα, μόνο με 15€ το μέτρο!

Υφάσματα «Μίνα»
Σατωβριάνδου 20 - Λαμία
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22310 44390 & 6978 909426
Facebook:
Υφάσματα Μίνα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση