Σήμερα: Ο Λάκης Γαβαλάς στη Λαμία για την παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Μαΐου 2023 19:03 Σήμερα: Ο Λάκης Γαβαλάς στη Λαμία για την παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του

Ο μοναδικός Λάκης Γαβαλάς υπογράφει για εσάς το βιβλίο-αυτοβιογραφία του, σήμερα Παρασκευή (5/5) στο "The Βlind pig" στις 8:30΄ το βράδυ.

Η "Βιβλιοαγορά Μπέτσης" σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Άγκυρα έχει τη χαρά να υποδεχθεί στη Λαμία τον έναν και μοναδικό Λάκη Γαβαλά για την παρουσίαση του βιβλίου του "Λάκης Γαβαλάς - Loaded".

«Θα γίνω βιβλίο γιατί έτσι μόνο μια ζωή μπορεί να στριμωχτεί σε ένα ράφι, γιατί έτσι μόνο καθένας μπορεί να σε ξεφυλλίσει, έτσι μόνο μπορεί να σε κάνει προσάναμμα για το τζάκι του, έτσι μόνο μπορεί να σε κάνει ευρύτερα γνωστό».

Μέσα από την αυτοβιογραφία του μας υπόσχεται πως «πολλοί θα χάσουν τον ύπνο τους», παρόλα αυτά θέλει να διηγηθεί την ιστορία του για να είναι χρήσιμος στους άλλους δείχνοντας πως όλα μπορούν να ξαναχτιστούν.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στον όμορφο χώρο του "The Βlind pig" Λυκούργου 4, στη Λαμία την Παρασκευή 5 Μαΐου στις στις 8:30΄ το βράδυ.

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωσταντόπουλος, ενώ για το βιβλίο θα μιλήσουν η Σωτηρία Καρέλη και η Stacey Χαριζοπούλου. Για τη διαδρομή του βιβλίου θα μιλήσει ο Λάκης Γαβαλάς.

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο του βιβλίου

Ήταν τέλη Νοεμβρίου όταν, ως έμβρυο, αποφάσισα να ζητήσω καταφύγιο στην κοιλιακή χώρα της Τζοβάνας Γαβαλά που με κράτησε με την καλύτερη φροντίδα εκεί για εννιά ολόκληρους μήνες… Την ευχαρίστησα για πρώτη φορά μετά από έξι μήνες που έμαθα να λέω «μαμά» και να αγκαλιάζω… Με θήλασε επί δυόμισι χρόνια και αυτό αποτελεί για εμένα εφόδιο ακόμη και σήμερα στα εβδομήντα μου… Στο διάβα μου είχα ως κινητήρια δύναμη άλλοτε φτερά και άλλοτε γρανάζια, μπαταρίες και γκάζι… Παραδόθηκα στην αγκαλιά του Μορφέα μόνο αφού πρώτα είχα ακουμπήσει στο αγαπημένο μου στρώμα… Ξύπνησα με τη σφυρίχτρα της ξεκούρασης όταν αυτή κουράστηκε πλέον να με «φιλοξενεί». Πέθανα μόνο από τα γέλια και έζησα για να ζω το σήμερα… Την ανάμνηση και το ενθύμιο τα έχει στα χέρια του ο θάνατος, ο οποίος έχει μείνει ακόμη εκτοπισμένος από τη θετική μου ενέργεια… Θα γίνω βιβλίο γιατί έτσι μόνο μια ζωή μπορεί να στριμωχτεί σε ένα ράφι, γιατί έτσι μόνο καθένας μπορεί να σε ξεφυλλίσει, έτσι μόνο μπορεί να σε κάνει προσάναμμα για το τζάκι του, έτσι μόνο μπορεί να σε κάνει ευρύτερα γνωστό… Καλή ανάγνωση.

Λάκης Γαβαλάς

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση