Λαμία: Άνοιξε το πρώτο θεματικό φωτογραφείο στην πόλη!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Μαΐου 2023 22:20 Λαμία: Άνοιξε το πρώτο θεματικό φωτογραφείο στην πόλη!

Tο τρίτο σε όλη την Ελλάδα - Δημιουργήστε ξεχωριστές αναμνήσεις με τους αγαπημένους σας!

Στο κέντρο της πόλης, στην οδό Αγ. Νικολάου 6, άνοιξε τις πόρτες του ένα ιδιαίτερο φωτογραφείο και το μοναδικό μάλιστα στη Λαμία, με θεματικά δωμάτια φωτογράφισης.

Το φωτογραφείο «Evans pap» ήρθε για να αποτυπώσει τις πιο ξεχωριστές σας αναμνήσεις, με πρωτότυπες ιδέες και περιεχόμενο.

Πλήθος κόσμου διασκέδασε και στα εγκαίνια του χώρου την Παρασκευή, με το αγαπημένο Starfall Van Bar να κάνει την εμφάνισή του και τους καλεσμένους να ανακαλύπτουν τα υπέροχα διαθέσιμα φωτογραφικά δωμάτια, με πρωτότυπα θέματα.

Ο φωτογράφος Ευάγγελος Παπαευσταθίου αναλαμβάνει να καλύψει φωτογραφικά γάμους, βαπτίσεις, δεξιώσεις, πάρτι, αλλά και κάθε στιγμή της ζωής σας, που θέλετε να σας μείνει αξέχαστη.

Στόχος µας είναι να δώσουμε ένα ξεχωριστό χρώµα, καθώς και απαράµιλλη λάµψη σε κάθε σηµαντική στιγµή της ζωής σας, µε ασύγκριτη ποιότητα υπηρεσιών και υψηλό αίσθηµα επαγγελµατισµού και ευθύνης για το καλύτερο αποτέλεσµα.

Ʃτο φωτογραφείο «Evans pap» θα βρείτε τον ιδανικό συνδυασµό του κλασικού και του µοντέρνου, καθώς µια λέξη που χαρακτηρίζει την ιδεολογία µας είναι η καινοτοµία.

Έχουµε δημιουργήσει για εσάς θεματικά δωμάτια στα οποία μπορείτε να απαθανατίσετε τις στιγµές σας παρέα µε τους αγαπημένους σας ή ακόµα και µε τους τετράποδους φίλους σας (pet friendly).

Ο καλλιτέχνης Ευάγγελος Παπαευσταθίου, έχοντας άρτιες σπουδές επί σειρά ετών στο χώρο της τέχνης της φωτογραφίας, της ψηφιακής εικονοληψίας καθώς και της γραφιστικής, είναι έτοιµος να συνεργαστεί µαζί σας µε µεράκι, όρεξη, αλλά και αστείρευτη έµπνευση, ώστε να καλύψει κάθε ανάγκη και απαίτηση σας!!!

Γνωρίστε τη νέα, μοναδική εμπειρία θεματικών δωματίων αποκλειστικά στο φωτογραφείο «Evans pap» και δημιουργήστε ξεχωριστές αναμνήσεις με όλους τους αγαπημένους σας!

Αφεθείτε στην καλλιτεχνική ματιά του Ευάγγελου Παπαευσταθίου και για να αποτυπώσει όλη τη χαρά, τη συγκίνηση και την ομορφιά, του δικού σας ξεχωριστού μυστηρίου!

Φωτογραφείο «Evans pap»
Υπεύθυνος - Φωτογράφος: Ευάγγελος Παπαευσταθίου
Αγ. Νικολάου 6 - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231031329
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.evans-pap.com
Instagram: evans_pap
Facebook: Evans Papaefstathiou

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια του καταστήματος:

DSC-0861

DSC-0895

DSC-0898

DSC-0904

DSC-1032

DSC-1049

DSC-1053

DSC-1063

DSC-1065

DSC-1183

DSC-1197

DSC-1209

DSC-1220

IMG-9050

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση