Τεχνική εταιρεία από τη Φθιώτιδα πήρε το έργο για την αποκατάσταση στον Ελαιώνα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Μαΐου 2023 08:20 Τεχνική εταιρεία από τη Φθιώτιδα πήρε το έργο για την αποκατάσταση στον Ελαιώνα

Διπλή Ανάπλαση: «Κλείδωσε» η εταιρεία που θα κάνει την Γεωτεχνική αποκατάσταση και την απορρύπανση των μπαζών στον Ελαιώνα

Ξεκινάει η γεωτεχνική αποκατάσταση και η απορρύπανση των μπαζών που προβλέπεται να υλοποιηθεί η Διπλή Ανάπλαση.

Όπως αναφέρει το ypodomes.com με απόφαση του το Διοικητικό Συμβούλιο της «Ανάπλαση Αθήνας Ανώνυμη Εταιρεία» στις 28-04-2023, επικύρωσε την εταιρεία από τη Φθιώτιδα με έδρα τη Λαμία, «ΓΕΩΔΟΜΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» των Αφών Τσώμου, ως ανάδοχο του έργου «Εργασίες απορρύπανσης μπαζών και γεωτεχνική αποκατάσταση (δυναμική συμπύκνωση) του εδάφους σε έκταση εμβαδού 9.290 τ.μ. Για χώρους άθλησης εντός των ορίων της Διπλής Ανάπλασης (περιοχή ανάπλασης ΙΙ) στην περιοχή του Ελαιώνα Δήμου Αθηναίων».

Στην περιοχή του Ελαιώνα προβλέπεται να κατασκευαστεί το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Για την κατασκευή του υπόψη έργου θα ληφθούν υπόψη οι προβλεπόμενες λειτουργικές απαιτήσεις και οι ισχύουσες προδιαγραφές. Επίσης, το έργο υπάγεται σε περιβαλλοντικές δεσμεύσεις σύμφωνα με την εγκεκριμένη ΜΠΕ.

Συνοπτικά τα προς μελέτη και κατασκευή έργα της σύμβασης με τίτλο:

«ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ» είναι:

(α) Το γήπεδο αυτό καθαυτό (θεμελίωση, σκυροδέματα κλπ)

(β) Ο αρχιτεκτονικός και όχι μόνο εξοπλισμός του γηπέδου (στέγαστρο, περιμετρικό κέλυφος κλπ).

(γ) Οι Ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις του γηπέδου (ύδρευση, αποχέτευση, ασθενή και ισχυρά ρεύματα, λοιπός ηλεκτρολογικός και μηχανολογικός εξοπλισμός κλπ)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση