Βρείτε τα προϊόντα «ΒΙΟ - ΚΗΡ - Εκκλησιαστικά είδη Τσούτσικας Δημήτρης» στη Lamia Expo 2023

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 08:57 Βρείτε τα προϊόντα «ΒΙΟ - ΚΗΡ - Εκκλησιαστικά είδη Τσούτσικας Δημήτρης» στη Lamia Expo 2023

Χειροποίητα κεριά και πολλά άλλα Εκκλησιαστικά είδη στη Lamia Expo 2023, στο Κτήριο Γ', Περίπτερο F18.

Στα «Εκκλησιαστικά είδη - Βιοτεχνία κηροπλαστικής Τσούτσικας Δημήτρης», στην οδό Σατωβριάνδου 23 στη Λαμία, θα βρείτε εκκλησιαστικά είδη όλων των ειδών, όπως κηροπήγια, θυμιατά, ευαγγέλια, καντήλια, ξυλόγλυπτα, πολυελαίους και πολλά άλλα.

Ακόμη, μπορείτε να προμηθευτείτε χειροποίητα κεριά και λαμπάδες από τη Βιοτεχνία μας,

Κάθε κέρι μας είναι κατασκευασμένο στο χέρι φτιαγμένο με υπομονή και μεράκι, μέχρι να πάρει την τελική του μορφή.

Η Βιοτεχνία μας διαθέτει όλα τα εργαλεία και εγγυάται πως το παραγόμενο προϊόν διατίθεται στην καλύτερη ποιότητα και τιμή.

Θα μας βρείτε και στη Lamia Expo 2023, 14-18 Ιουνίου, στο Κτήριο Γ' - Περίπτερο F18, ώστε να μας μας γνωρίσετε από κοντά και να δείτε όλα τα χειροποίητα προϊόντα μας!

«ΒΙΟ - ΚΗΡ, Εκκλησιαστικά είδη - Βιοτεχνία κηροπλαστικής Τσούτσικας Δημήτρης»
Σατωβριάνδου 23 - Λαμία
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2231037837 και 6932473343

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: Εκκλησιαστικά Είδη και Βιοτεχνία Κηροπλαστικής Τσούτσικας Δημήτρης

Δείτε φωτογραφίες από το περίπτερό μας στην  Lamia Expo 2023

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση