Λαμία: Δοκιμάσαμε τα νέα BBQ αερίου της Thermogatz για τέλειο ψήσιμο από την εταιρεία Ζαχάρης!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 08:06 Λαμία: Δοκιμάσαμε τα νέα BBQ αερίου της Thermogatz για τέλειο ψήσιμο από την εταιρεία Ζαχάρης!

Στον πεζόδρομο της Βύρωνος πραγματοποιήθηκε το πρώτο event για φέτος, της εταιρείας Zaxaris-energy, η οποία διακρίνεται για την εμπειρία δεκαετιών στο χώρο των ΒΒQ ψησταριών!

Παρουσιάστηκαν όλα τα νέα μοντέλα BBQ αερίου της Thermogatz δίνοντας μια ξεχωριστή "γεύση" στο event.

Σε μια όμορφη βραδιά, ψήσαμε, δοκιμάσαμε νέες τεχνικές ψησίματος υπό τις οδηγίες του έμπειρου προσωπικού της Zaxaris-energy και διασκεδάσαμε όλοι μαζί παρέα.

Στο κατάστημα Zaxaris-energy θα βρείτε όλα τα νέα μοντέλα ψησταριών υγραερίου, για να κάνετε πιο εύκολη την καθημερινότητά σας και να απολαμβάνετε ζουμερά και πεντανόστιμα φαγητά, χωρίς κόπο!

Όπως πάντα η εταιρεία Zaxaris-energy έχει ετοιμάσει για τους λάτρης του ψησίματος μεγάλες προσφορές!

Μείνετε συντονισμένοι στα social media, σε Facebook: Zaxaris-energy και E-shop: www.zaxaris-energy.gr, για να μη χάσετε τις μοναδικές προσφορές για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο!!!

Η υψηλή τεχνογνωσία της ομάδας Zaxaris-energy σας εγγυάται την καλύτερη επιλογή, για όποιο προϊόν κι αν επιλέξετε!

Zaxaris Energy
Καποδιστρίου 39 - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 43825
Email :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
E-shop:
www.zaxaris-energy.gr
Facebook: Zaxaris-energy

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση