ΚΔΑΠ ΟΝΕΙΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ: Τώρα, Όλες οι Δράσεις ΔΩΡΕΑΝ μέσω ΕΣΠΑ!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 09:08 ΚΔΑΠ ΟΝΕΙΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ: Τώρα, Όλες οι Δράσεις ΔΩΡΕΑΝ μέσω ΕΣΠΑ!

Το πιο εναλλακτικό ΚΔΑΠ της Φθιώτιδας εξελίσσεται διαρκώς και ως Πολυδύναμη Εκπαιδευτική Δομή είναι έτοιμο να υποδεχθεί τη σχολική χρονιά 2023-2024, εντελώς ανανεωμένο.

ΟΛΕΣ οι ΔΡΑΣΕΙΣ, του ΚΔΑΠ Ονειροπλαστείο, ΔΩΡΕΑΝ μέσω ΕΣΠΑ!

Σ΄ έναν κόσμο που εξελίσσεται διαρκώς, το ΚΔΑΠ ΟΝΕΙΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ, μέσα από το πρωτοποριακό πρόγραμμα δράσεων και δραστηριοτήτων του, προσφέρει στα παιδιά όλα τα εφόδια που χρειάζονται για να ανακαλύψουν  τα ταλέντα και τις ιδιαίτερες κλίσεις τους, να καλλιεργήσουν τις δεξιότητές του 21ου αιώνα, να διευρύνουν τη δημιουργικότητα τους, να επικοινωνήσουν τις ιδέες τους, να ανοίξουν τους ορίζοντές τους και να πραγματοποιήσουν τα Παιδικά τους Όνειρα!

Η «Υπαίθρια Τάξη», 600 τμ2, οι υπερσύγχρονες και υψηλών προδιαγραφών κτιριακές εγκαταστάσεις, το αυστηρώς επιλεγμένο και εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό, το υποστηρικτικό, ποιοτικό και παιδοκεντρικό μαθησιακό περιβάλλον, η Εκπαιδευτική Ρομποτική, το Arkki (School of Architecture),  τα ολιγομελή τμήματα μελέτης Kids’ College είναι μερικοί από τους λόγους για να επιλέξει ένας γονέας το ΚΔΑΠ Ονειροπλαστείο για το παιδί του!

Στο ΚΔΑΠ ΟΝΕΙΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ το παιδί έχει τη δυνατότητα να αξιοποιεί εποικοδομητικά το χρόνο του μέσα από δραστηριότητες που το βοηθούν να ανακαλύπτει, να εκφράζεται και να δημιουργεί, χρησιμοποιώντας όλες του τις αισθήσεις! Η σχεδίαση και οργάνωση των εγκαταστάσεων έγινε με τέτοιο τρόπο, ώστε να εφαρμόζεται ένα πολύπλευρο και πρωτοποριακό πρόγραμμα εκπαίδευσης, μέσα σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερα ενδιαφέρον και ελκυστικό για τα παιδιά, που τους επιτρέπει να λειτουργούν αρμονικά σε έναν κόσμο χωρίς σύνορα.

Το ΚΔΑΠ ΟΝΕΙΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ, το Εναλλακτικό ΚΔΑΠ της πόλης μας, συνεχίζει δυναμικά τη δράση του με νέα καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα Αθλητισμού, Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Αρχιτεκτονικής, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Μουσικής, Θεάτρου και Κίνησης, Εικαστικών Τεχνών, Σκακιού, Πολιτιστικής Αγωγής και Ιστορίας της Τέχνης, Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής. Στο ΚΔΑΠ Ονειροπλαστείο, τα παιδιά συμμετέχουν σε ένα πολυδύναμο πρόγραμμα με παιχνίδια από όλο τον κόσμο και ποικιλόμορφες δημιουργικές δράσεις, βιώνουν αξέχαστες διαδραστικές εμπειρίες και αποκτούν ακόμη περισσότερα εφόδια για ένα Καλύτερο Μέλλον!!!

Το ΟΝΕΙΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ λειτουργεί ως ΚΔΑΠ και αποτελεί επιλέξιμη δομή μέσω ΕΣΠΑ.

Φιλοξενεί παιδιά από 5 έως 12 ετών και μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής του παιδιού σας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

ΟΛΕΣ οι ΔΡΑΣΕΙΣ, του ΚΔΑΠ Ονειροπλαστείο, ΔΩΡΕΑΝ μέσω ΕΣΠΑ!

Κάντε άμεσα την εγγραφή του, για να εξασφαλίσετε θέση σε έναν υπέροχο κόσμο έμπνευσης και δημιουργίας! Στον κόσμο που πλάθονται τα πιο όμορφα Παιδικά Όνειρα!

Στον μοναδικό και συναρπαστικό κόσμο του ΚΔΑΠ ΟΝΕΙΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ!

Πληροφορίες – Εγγραφές
Υπεύθυνη: Βιβή Σεβαστού
Τηλέφωνα: 22310 38261 & 6979013890

ΟΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΔΑΠ ΟΝΕΙΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ

Το KIDS’ COLLEGE

Το ΚΔΑΠ Ονειροπλαστείο, αφουγκράζεται τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας και του μαχόμενου μαθητή δημιουργώντας το Kids’ College. 

Το Kids’ College ήρθε για να προσφέρει έναν χώρο μελέτης και απευθύνεται σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες Δημοτικού της πόλης μας!

Το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Το Θεατρικό Εργαστήρι του ΚΔΑΠ Ονειροπλαστείο απευθύνεται σε όλα τα παιδιά της Λαμίας, 4-12 ετών!

Τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας του ΚΔΑΠ Ονειροπλαστείο, αξιοποιώντας τις βασικές μεθόδους της Θεατρικής Αγωγής, τη  Δραματοποίηση, το Θεατρικό Παιχνίδι και τον Αυτοσχεδιασμό, ανακαλύπτουν τις προσωπικές τους ικανότητες και τις ιδιαίτερες κλίσεις τους μέσα από δραστηριότητες και παιχνίδια που συνθέτουν τους κώδικες του Παιδικού Θεάτρου.

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ

Το ΚΔΑΠ Ονειροπλαστείο έφερε στην πόλη της Λαμίας μια νέα εκπαιδευτική πρόκληση «έξω από τα συνηθισμένα»... την Εκπαιδευτική Ρομποτική!

Η εκπαιδευτική διαδικασία με τη βοήθεια της τεχνολογίας αλλάζει, βγαίνει από τα όρια της σχολικής μάθησης, προσπαθεί να ανακαλύψει και να αναδείξει έμφυτα ταλέντα και δεξιότητες κάθε μαθητή ξεχωριστά και πυροδοτεί την δημιουργικότητα παιδιών ηλικίας από 4 έως 15 χρόνων.

Η ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΤΑΞΗ

Το ΚΔΑΠ Ονειροπλαστείο έκανε τη μεγάλη ανατροπή στην καθημερινή εκπαιδευτική διαδικασία, δημιουργώντας μια Υπαίθρια Τάξη 600 τμ2.

Γιατί η καλύτερη Τάξη έχει στέγη μόνο τον ουρανό!

ΤΟ ARKKI (SCHOOL OF ARCHITECTURE)

Τα εργαστήρια του πιο καινοτόμου και πρωτοποριακού εκπαιδευτικού προγράμματος της Ευρώπης, που ήρθε στη χώρα μας από την Φινλανδία, πραγματοποιούνται αποκλειστικά στο ΚΔΑΠ Ονειροπλαστείο, σε ολιγομελή τμήματα!

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το ΚΔΑΠ ΟΝΕΙΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ και για αιτήσεις εγγραφών, επικοινωνήστε με τη Συντονίστρια Δράσεων και Ιδιοκτήτρια του ΚΔΑΠ, Βιβή Σεβαστού.

Τηλέφωνα: 22310 38261 & 6979013890
Web page: oneiroplasteio.gr

Ηρώων Πολυτεχνείου 53, Νεάπολη,  Λαμία

Τα Καλύτερα… είναι ΕΔΩ!!!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση