Θεολόγος: Σήμερα το μεγαλύτερο πάρτυ του καλοκαιριού με τον LIVA K

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023 18:00 Θεολόγος: Σήμερα το μεγαλύτερο πάρτυ του καλοκαιριού με τον LIVA K

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και το Saint John Theologos διοργανώνει ένα πάρτυ που σίγουρα δε θέλετε να χάσετε!

Ο Κωνσταντίνος Λιβαθινός (LIVA K) γεννήθηκε το 1994. Ο Έλληνας dj, είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της χώρας μας και τους πιο ραγδαία ανελισσόμενους παραγωγούς.

Οι κυκλοφορίες και οι guest εμφανίσεις του τον οδήγησαν στο Beatport ως το νούμερο 48 του «Καλύτερου Afro House Producer του 2020».

Η μουσική του έχει πάντα τεράστια υποστήριξη από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες στις μέρες μας, όπως οι Black Coffee, Carl Cox, Louie Vega, Dj Tiesto, Kygo, Robin Schulz και πολλοί άλλοι. Όντας ο resident dj του VOID Mykonos από το 2016, αλλά και του Volt club στο Μιλάνο, ο Liva K έχει παίξει μαζί με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως οι Dixon, Black Coffee, Maceo Plex, Ame, Tale Of Us, Hot Since, Jamie Jones, Guy Gerber. Προσδοκία μας είναι το Saint John Theologos να φΙλοξενησει στο μέλλον τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες τόσο από το Ελληνικό όσο και από το διεθνές στερέωμα.

Κάνε τώρα την κράτησή σου στο 6981059555.

Ένα πάρτυ με ξεχωριστό vibe, μοναδική ατμόσφαιρα και house μουσική από τον καλύτερο του είδους του, τον Liva K.

Πάρε την παρέα σου και απολαύστε ένα από τα μεγαλύτερα events στο Saint John Theologos.

To Saint John Theologos εξάλλου μας έχει μάθει να προσφέρει ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής και μοναδικά events, με την αύρα της θάλασσας.

 

 

Saint John Theologos
Beach bar restaurant
Θεολόγος Φθιώτιδας
Facebook:
Saint John Theologos  
Instagram: Saint John Theologos

Για κρατήσεις καλέστε στο: 6981059555.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση