Τι λέει ο Θύμιος Καραΐσκος για τον Πανουργιά Παπαϊωάνου και για τις εκλογές - Συνέντευξη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2023 08:18 Τι λέει ο Θύμιος Καραΐσκος για τον Πανουργιά Παπαϊωάνου και για τις εκλογές - Συνέντευξη

Όλα όσα είπε στη συνέντευξη που έδωσε στον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και στο LamiaReport.

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ο Θύμιος Καραΐσκος, Δήμαρχος Λαμιέων και εκ νέου υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές, ανοίγει τα χαρτιά του στο LamiaReport.

Τον ρωτήσαμε γιατί βρέθηκε απέναντί του ο φίλος του Πανουργιάς Παπαϊωάνου, αλλά και γιατί αποχώρησαν κάποια στελέχη από το συνδυασμό του.

Τον ρωτήσαμε επίσης για την κριτική που ασκείται σε βάρος της Δημοτικής Αρχής. Τι έκανε και τι θα μπορούσε να είχε κάνει καλύτερα.

Ποια είναι τα έργα που έγιναν για να αλλάξουν την ποιότητα ζωής των πολιτών και ποια έχουν δρομολογηθεί για την επόμενη πενταετία. 

«Δεν βλέπω κανέναν αντίπαλο και κανέναν εχθρό. Ζούμε σε μια δημοκρατική κοινωνία όπου ο καθένας έχει το δικαίωμα να δοκιμάσει τις δυνάμεις του . Την τελική κρίση την έχουν οι πολίτες. Η θέση του δημάρχου είναι πάνω από φιλίες, συγγένειες, σχέσεις και οτιδήποτε άλλο, προηγείται...», είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Λαμιέων.

Δείτε ένα μικρό χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη συνέντευξη του Θύμιου Καραΐσκου στο LamiaReport.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο ο Δήμαρχος Λαμιέων:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση