Black Friday: Προσφορές από τη Citroen σε όλα τα μοντέλα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2023 09:17 Black Friday: Προσφορές από τη Citroen σε όλα τα μοντέλα

Η CITROËN έρχεται να αφήσει το στίγμα της στο φετινό «Black Friday», προσφέροντας προνομιακές τιμές σε όλα της τα μοντέλα, μέχρι την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου!

H Citroёn συμμετέχει φέτος στον εμπορικό θεσμό Black Friday διευκολύνοντας τους φίλους της μάρκας να αποκτήσουν ένα από τα μοντέλα της που ονειρεύονται, χωρίς δεύτερη σκέψη!

Με την τόλμη και την καινοτομία να αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά του DNA της μάρκας καθόλη την πορεία της ιστορίας της, η Citroёn καινοτομεί σήμερα κάνοντας τον τρόπο απόκτησης των μοντέλων της από τους φίλους της μάρκας και τους υποψήφιους αγοραστές. πιο εύκολο από ποτέ.  

Προνομιακές τιμές ισχύουν για όλη την γκάμα των μοντέλων της έως και την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, σε όλο το επίσημο δίκτυο διανομέων της.

Στις προτάσεις Black Friday της Citroën συμπεριλαμβάνονται και τα best seller της μάρκας Citroën C3, Citroën C3 Aircross & Citroën C5 Aircross όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της, σε όλες τις εκδόσεις (αμιγώς ηλεκτρικές, Plug in hybrid, βενζίνης και πετρελαίου).

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά που φέρουν τα μοντέλα της Citroёn - κορυφαίο επίπεδο άνεσης, πλήρως εξοπλισμένες εκδόσεις, μοναδική σχέση «value for money», ευρεία γκάμα συστημάτων υποβοήθησης, πλήθος επιλογών συνδεσιμότητας, 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια – σε συνδυασμό με τις προνομιακές τιμές απόκτησής τους, σίγουρα θα συζητηθούν στο φετινό θεσμό «Black Friday”!

 

 

Group Karellis: Επίσημος Έμπορος και Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Cintroen για την Φθιώτιδα.

Για περισσότερες πληροφορίες στα Τηλέφωνα: 22310 23563, 43341, 47535 ή επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις μας στο 2ο Χλμ Ν.Ε.Ο Λαμίας - Αθήνας, για να γνωρίσετε και να οδηγήσετε όλα τα νέα μοντέλα της Citroen.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση