Λαμία: Το «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά» απλώνει το χέρι στον συνάνθρωπο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2023 09:04 Λαμία: Το «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά» απλώνει το χέρι στον συνάνθρωπο

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς κάθε χρόνο μας καλούν να βάλουμε στη ζωή μας περισσότερη χαρά, περισσότερη λάμψη και φυσικά αγάπη. Για τους δικούς μας ανθρώπους και όχι μόνο.

Για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά το «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά» φιλοτεχνεί ένα γούρι αγάπης αποκλειστικά για το σύλλογο «Συν στον άνθρωπο» και διαθέτει σημαντικό μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του για τους σκοπούς του Συλλόγου.

Έμπνευσή μας για το φετινό μας γούρι είναι ο ίδιος ο άνθρωπος, εκείνος που καλείται να αντιμετωπίσει όλες τις δυσκολίες και αντιξοότητες της καθημερινότητας. Σε αυτόν λοιπόν τον άνθρωπο, που σηκώνει τον δικό του σταυρό, που υψώνει τα χέρια του αναζητώντας την αλληλεγγύη, όλοι εμείς απλώνουμε ένα χέρι βοηθείας και ευχόμαστε το αστέρι της Βηθλεέμ να οδηγεί τις καρδιές μας στο δρόμο της αγάπης και της προσφοράς.

Έχουμε δημιουργήσει πολλές εκδοχές του κοσμήματος από ασήμι ή ορείχαλκο σε τιμές από €20 μέχρι €28.

Το «Γούρι αγάπης» διατίθεται αποκλειστικά από το «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά». Ανακαλύψτε όλη τη συλλογή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.inspiral.gr ή επισκεφτείτε μας στο φυσικό μας κατάστημα Ρήγα Φεραίου 18 στη Λαμία.

Στο «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά», θα βρείτε ακόμη πάρα πολλά και όμορφα δώρα σε πολύ προσιτές τιμές για όλους όσους αγαπάτε και θέλετε αυτές τις γιορτές να τους χαρίσετε κάτι ξεχωριστό. Γούρια, διακοσμητικά και πολλά άλλα κοσμήματα σας περιμένουν!

Ευχή μας η αγάπη, η ελπίδα και η πίστη να πλημμυρίσει τις καρδιές όλων μας το 2024.

Καλές γιορτές!!!

«Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά»
Ρήγα Φεραίου 18 - Λαμία

Facebook: Κροντηρά
Instagram: Κοσμηματοπωλείο ΚΡΟΝΤΗΡΑ
Site: www.krontira.gr
Eshop: www.inspiral.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση