Λαμία: Το «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά» σας προτείνει μοναδικές ιδέες για δώρα που θα ξεχωρίσουν!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Ιανουαρίου 2024 11:23 Λαμία: Το «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά» σας προτείνει μοναδικές ιδέες για δώρα που θα ξεχωρίσουν!

Η Πρωτοχρονιά πλησιάζει και το κοσμηματοπωλείο ΚΡΟΝΤΗΡΑ έχει να σας προτείνει μοναδικές ιδέες για δώρα που θα ξεχωρίσουν!

Σ’ εμάς βρείτε τα πιο πρωτότυπα γούρια και διακοσμητικά για το 2024! Δείτε τα εδώ: Γούρια 2024

Έχουμε επιλέξει για εσάς μια μοναδική συλλογή από κοσμήματα σε χρυσό και ασήμι με γνώμονα την εμπειρία και την αισθητική της μακρόχρονης ιστορίας μας.

Δείτε ένα δείγμα της συλλογής μας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.inspiral.gr

Σας περιμένουμε στο φυσικό μας κατάστημα για να δείτε από κοντά όλα τα νέα μοντέλα ρολογιών της Bulova, Ted Baker, Daniel Wellington, Jacques Lemans και άλλων εταιριών.

Αν πάλι δεν μπορείτε να αποφασίσετε ή δεν προλαβαίνετε να επιλέξετε το κατάλληλο δώρο για το αγαπημένο σας πρόσωπο, χαρίστε του μία δωροκάρτα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Η δωροκάρτα μπορεί να εξαργυρωθεί σε online αγορές αλλά και στο φυσικό μας κατάστημα με την επίδειξη του κωδικού της κάρτας! Δείτε λεπτομέρειες εδώ: Δωροκάρτα

Σ’ εμάς επίσης θα βρείτε επίσης αποκλειστικά το γούρι που φιλοτεχνήσαμε για τον φιλανθρωπικό σύλλογο «Συν στον άνθρωπο».

Δείτε όλες τις διαθέσιμες εκδοχές εδώ: Γούρι αγάπης 2024

Ευχή μας η αγάπη, η ελπίδα και η πίστη να πλημμυρίσει τις καρδιές όλων μας το 2024.

 Καλές γιορτές!!!

«Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά»
Ρήγα Φεραίου 18 - Λαμία

Facebook: Κροντηρά
Instagram: Κοσμηματοπωλείο ΚΡΟΝΤΗΡΑ
Site: www.krontira.gr
Eshop: www.inspiral.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση