Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στα Καμένα Βούρλα και όχι μόνο!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 11:02 Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στα Καμένα Βούρλα και όχι μόνο!

Στο 2ο Thermopylae forum η τέταρτη ενότητα που είχε να κάνει για τον Τουρισμό έκρυβε πολλές εκπλήξεις για την περιοχή των Καμένων Βούρλων και όχι μόνο…

Στη συζήτηση που έλαβαν μέρος μεταξύ άλλων και ο Διευθύνων Σύμβουλος, Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ. Δημήτρης Πολίτης ο οποίος μας ενημέρωσε ότι πολύ σύντομα ολοκληρώνονται οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για να μπορέσει ο επενδυτής να προχωρήσει στα σχέδια του για τα Καμένα Βούρλα, αμέσως μετά έλαβε το λόγο ο εκπρόσωπος της εταιρίας MITSIS GROUP Δημήτρης Αμούντζιας ο οποίος μας “αποκάλυψε” ότι μέχρι και Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων θα ιδρυθεί στη Λουτρόπολη και όχι μόνο!

Δείτε το βίντεο:

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν για τον Τουρισμό στη Φθιώτιδα και στην Στερεά Ελλάδα στο 2ο Thermopylae forum, στο πάνελ που συμμετείχαν ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ Δημήτριος Πολίτης, ο Βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Οικονόμου, ο operation director στο MITSIS GROUP Δημήτρης Αμούντζιας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος Γεώργιος Ρούσκας και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας Αθανάσιος Κυρίτσης.

Τη συζήτηση συντόνισε ο Δημοσιογράφος Γιώργος Παπασταμούλος.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση