LEADER στη Δια Βίου Μάθηση με 2 εκπαιδευτικά κέντρα στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 21:10 LEADER στη Δια Βίου Μάθηση με 2 εκπαιδευτικά κέντρα στη Λαμία

Στο ΚΔΒΜ Αριάδνη Work, ειδικευόμαστε στον τομέα της συνεχιζόμενης επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης στην περιοχή της Κεντρική Ελλάδας, με αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και αφοσίωση για πάνω από 17 έτη.

Λειτουργούμε ως πιστοποιημένος φορέας από τον ΕΟΠΠΕΠ με κωδικό 11443-08 και η έδρα μας βρίσκεται στη Λαμία με δύο (2) σύγχρονα κέντρα εκπαίδευσης, στελεχωμένα από έμπειρους εκπαιδευτές και σύγχρονο εξοπλισμό.

Ποιο είναι το επιδοτούμενο πρόγραμμα για ανέργους και ποιες οι δράσεις του;

Το πρόγραμμα «Aναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες» αφορά θεωρητική κατάρτιση διάρκειας 200 ωρών και απευθύνεται σε ανέργους.

Τα προγράμματα υλοποιούνται με τη μέθοδο της μικτής μάθησης - blended learning που περιλαμβάνει κατάρτιση δια ζώσης σε αίθουσα διδασκαλίας, σύγχρονη τηλεκατάρτιση σε ψηφιακή αίθουσα (virtual classroom) σε καθορισμένες μέρες και ώρες και ασύγχρονη τηλεκατάρτιση με ατομική μελέτη του εκπαιδευόμενου.

Περιλαμβάνεται η υποχρεωτική συμμέτοχη σε εξετάσεις πιστοποίησης των γνώσεων και δεξιοτήτων που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο της θεωρητικής κατάρτισης, για την απόκτηση πιστοποιητικού σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/ IEC 17024 το οποίο πιστοποιητικό εκδίδουν κατ εξοχήν αρμόδιοι φορείς.

Ποιο είναι το εκπαιδευτικό επίδομα;

Το εκπαιδευτικό επίδομα για κάθε ώρα κατάρτισης ανέρχεται στο ποσό των πέντε ευρώ (5,00 €/ώρα παρακολούθησης).

Υπάρχουν προϋποθέσεις;

Οι εν δυνάμει  ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν σε ισχύ την κάρτα ανεργίας τους και να μην έχουν παρακολουθήσει στο παρελθόν πρόγραμμα κατάρτισης σχετικά με τις ψηφιακές ή πράσινες δεξιότητες του φορέα ΔΥΠΑ .

Πως μπορώ να συμμετέχω;

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδας του ΚΔΒΜ ΑΡΙΑΔΝΗ WORK και να συμπληρώσετε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος εδώ.

ΚΔΒΜ Αριάδνη Work

Διεύθυνση Κεντρικού εκπαιδευτικού κέντρου:
Λεωφ. Δημοκρατίας 52 - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231081060

Διεύθυνση Παραρτήματος εκπαιδευτικού κέντρου:
Πλατεία Αθανασίου Διάκου 2 - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231025799

E-mail επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα: www.kek-ariadni.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση