Το Πολυκατάστημα Πολιτικός στηρίζει ΠΑΣ Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 20:22 Το Πολυκατάστημα Πολιτικός στηρίζει ΠΑΣ Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία Λεωνίδας Βόκολος, ποδοσφαιριστές και ο team manager Γιώργος Ζαγγανάς παρέλαβαν από τον Παναγιώτη Πολιτικό, τις κάρτες μέλους που προσφέρει το πολυκατάστημα Πολιτικός, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως εκτός από την χορηγική ενίσχυση, υποστηρίζει ποικιλοτρόπως την προσπάθεια που κάνει η ομάδα της πόλης για διάκριση στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με την κάρτα αυτή τα μέλη του ΠΑΣ Λαμία θα απολαμβάνουν Εκπτωτικά Προνόμια Αγορών.

Ο ΠΑΣ Λαμία αποδέχθηκε με ικανοποίηση την κίνηση του Παναγιώτη Πολιτικού και καλεί και άλλους επιχειρηματίες να σταθούν στο πλευρό της ομάδας.

Το Πολυκατάστημα “POLITIKOS” είναι η μεγαλύτερη περιφερειακή επιχείρηση ένδυσης και υπόδησης στην Ελλάδα.

Αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όλη την οικογένεια αφού στους 7 ορόφους του φιλοξενεί περισσότερα από 300 Κορυφαία Fashion Brands.

Διαθέτει τμήματα γυναικείας, ανδρικής, παιδικής μόδας και ειδών σπιτιού καθώς και τμήματα αθλητικών ειδών και καλλυντικών.  Και αν τα θέλετε όλα στον δικό σας χώρο επισκεφτείτε το politikos.gr.

Δείτε βίντεο:

Δείτε και φωτογραφίες ...

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση