Λαμία: Τα "ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ" σας περιμένουν μέχρι αργά το βράδυ (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015 15:34 Λαμία: Τα "ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ" σας περιμένουν μέχρι αργά το βράδυ (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Μεγάλη και φέτος η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Συλλόγου "Συν στον Άνθρωπο" για τη Φιλανθρωπική Αγορά  "Δώρα Ψυχής".

Οι πόρτες άνοιξαν νωρίς το πρωί, ενώ η αυλαία θα πέσει το βράδυ στις 9:00΄ με την μεγάλη κλήρωση του αυτοκινήτου, OPEL CORSA 5  1,3 cc, diesel/3dr. 

Μέσα σε μια άκρως Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα διατίθενται για πώληση χριστουγεννιάτικα στεφάνια, χειροποίητα στολίδια, συνθέσεις, γούρια, ημερολόγια,   κ.λ.π. 

Επίσης θα μπορέσετε να απολαύσετε την πρόσκληση μιας ευφάνταστης ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας και δεκάδων γλυκισμάτων σε υπέροχες συσκευασίες καθώς και μια μεγάλη γκάμα αγροτικών προϊόντων (λάδι, ελιές  κ.λ.π.)  και ακόμη θα θαυμάσετε τα χειροποίητα εργόχειρα και τις υφασμάτινες δημιουργίες των μελών του συλλόγου μας.

Με χαρά θα εξερευνήσετε το μεγάλο γιουσουρούμ που θα στηθεί  ειδικά για σας.

«Γούρι Αγάπης 2016»

Για τρίτη χρονιά στα «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» θα διατίθεται προς πώληση  το «Γούρι Αγάπης» του συλλόγου μας για το  2016,   που φιλοτέχνησε το χρυσοχοείο  ΚΡΟΝΤΗΡΑ.  Μέρος των εσόδων από την πώλησή του  θα καλύψουν τους σκοπούς του συλλόγου.

Συνεχείς κληρώσεις στην Τόμπολα

Πολλά δώρα μεγάλης αξίας θα κληρώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στους τυχερούς της τόμπολα:  υπέροχα ταξίδια σε καταπληκτικά ξενοδοχεία και όμορφους προορισμούς  (στη  Μύκονο, στο Μεγάλο και Μικρό Χωριό Ευρυτανίας, στην Καστοριά και εκδρομή αξίας 200 ευρώ). Ακόμα στην ΤΟΜΠΟΛΑ θα κληρωθούν: κοσμήματα, είδη δώρων, ρούχα, αξεσουάρ και πολλά άλλα δώρα,  όλα ευγενική προσφορά των εμπόρων της πόλης μας και όχι μόνο.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από τη μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά  "Δώρα Ψυχής" του 2015

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση