Λαμία: Τι πρέπει να προσέχουν τα παιδιά στο διαδίκτυο (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Απριλίου 2016 09:03 Λαμία: Τι πρέπει να προσέχουν τα παιδιά στο διαδίκτυο (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Πόσο ασφαλή είναι η πλοήγηση στο Διαδίκτυο; Ποιους κανόνες δεν πρέπει να παραβαίνουμε; Ποιοι κίνδυνοι ελλοχεύουν;

Για όλα αυτά και άλλα πολλά ενδιαφέροντα είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από πρώτο χέρι, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί, που βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο συμπατριώτης μας Βασίλης Παπακώστας, Προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. 

Την εκδήλωση με θέμα "Κανόνες Ασφαλούς πλοήγησης στο Διαδίκτυο", διοργάνωσαν η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών - Τ.Δ. Φθιώτιδας, το 1ο και  4ο Γενικό Λύκειο Λαμίας και οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων 1ου και 4ου Γενικού Λυκείου Λαμίας.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης ένα πολύ ενδιαφέρον απόσπασμα από τα όσα είπε στους μαθητές ο Προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βασίλης Παπακώστας στην ομιλία του.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:


Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση