Εσείς ξέρετε τι είναι FoodWars; Αν όχι καλώς ήρθατε!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016 15:20
Το FoodWars είναι μια προσπάθεια τριών φίλων που έχουν ως σκοπό να αλλάξουν τα μέχρι τώρα δεδομένα στο χώρο της μαγειρικής.
 
Ο μάγειρας αυτού του project είναι ο Ραφαήλ Τσιρίγκας ο οποίος κατάγεται από τη Λαμία. Σπουδάζει στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο και τώρα παράλληλα με τις σπουδές του κυνηγάει και το όνειρό του που είναι να γίνει μάγειρας.
 
Έτσι λοιπόν ξεκινάει και στήνει την ομάδα του FoodWars.
 
 
Το FoodWars ουσιαστικά σας προτείνει εύκολα γρήγορα και οικονομικά πιάτα για το τραπέζι σας. Η φιλοσοφία αυτής της ομάδας είναι πως η μαγειρική δεν είναι αυτό που παρουσιάζουν οι περισσότεροι στις οθόνες σας, γιατί το να τρως είναι ανάγκη το να ξέρεις όμως είναι τέχνη, γι΄ αυτό και δεν υπάρχει καμία συνταγή απλώς προσαρμόζεις ένα φαγητό στα γούστα σου.
 
Προς το παρόν αυτό που έχουν καταφέρει σαν ομάδα είναι να δημιουργήσουν μια διαδικτυακή εκπομπή η οποία σύντομα επιστρέφει στις οθόνες σας ανανεωμένη και με νέο πρωτοποριακό χαρακτήρα και να είναι σε συνεργασία με δυο τοπικά μαγαζιά της Κέρκυρας.
 
Αξίζει λοιπόν να τους βοηθήσουμε σε αυτή την προσπάθεια πατώντας απλώς ένα like στη σελίδα τους στο Facebook
 
 
Έλα κι εσύ στην παρέα του https://www.facebook.com/foodwars94/

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση