Είδαμε τη Νατάσσα Μποφίλιου στο Φεστιβάλ Οίτης (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016 10:58 Είδαμε τη Νατάσσα Μποφίλιου στο Φεστιβάλ Οίτης (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Ανανεωμένη εμφανισιακά αλλά και καλλιτεχνικά η Νατάσσα Μποφίλιου για μια ακόμη φορά ενθουσίασε, συγκίνησε, «ταξίδεψε» τις χιλιάδες φίλους της που βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 27 Ιουνίου 2016 στον τόπο τεχνών Χώρα, στα Λελέικα Υπάτης

Το Φεστιβάλ Οίτης φέτος γιορτάζει τα 10 του χρόνια και η Νατάσσα αποτελεί μέρος της γιορτής του μιας και σχεδόν κάθε χρόνο εμφανίζεται στη Χώρα. Ξεκίνησε στο κλειστό πέτρινο πριν πολλά χρόνια με 200 περίπου θεατές και χθες ξαναεμφανίστηκε μπροστά σε χιλιάδες!!!

Η φωνή και τα τραγούδια του Καραμουρατίδη σε συνδυασμό με την εκπληκτική της ορχήστρα, μας έκαναν να την αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο.

Επόμενο μεγάλο live στη Χώρα την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016, με τον θρύλο της ροκ Joe Lynn Turner, ο τραγουδιστής δηλαδή των Deep Purple και Rainbow!!!

Για όλα όσα θέλετε να δείτε για το Φεστιβάλ Οίτης δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το www.xwra.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση