Λαμία: Εγκαίνια με άρωμα... βιολογικό! ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Ιουλίου 2016 10:57 Λαμία: Εγκαίνια με άρωμα... βιολογικό! ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το BIOPLANET (Αγίου Νικολάου 4, Λαμία) πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου εγκαίνια, δίνοντας έντονο βιολογικό άρωμα στην πόλη μας.

Οι συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, παρά το δύσκολο της ημέρας. Μάλιστα είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ξεχωριστές γεύσεις από τον πλούσιο μπουφέ, με μαγειρευτά βιολογικά φαγητά του καταστήματος, καθώς και ποικιλία από κρύα τσάγια που δρόσισαν τους καλεσμένους.

Η υπεύθυνη του καταστήματος Μαίρη Αντζουλή, δήλωσε ότι το BIOPLANET δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη και μεράκι, στα πρότυπα καταστημάτων του εξωτερικού, με σκοπό να εξυπηρετήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Η οικογένεια του BIOPLANET ευχαριστεί όλους για την στήριξη.

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια του BIOPLANET στη Λαμία....

Γνωρίστε το κατάστημα της πόλης που αυτή τη στιγμή αριθμεί πάνω από 3.000 επιλεγμένα βιολογικά προϊόντα, τα οποία μάλιστα έρχονται στην πόρτα σας με ένα κλικ, αφού μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας μέσα τα από τα δυο e-shops www.olaxyma.gr  και  www.bio2go.gr

 

Η αποστολή εντός Λαμίας γίνεται δωρεάν, χωρίς καμία επιβάρυνση, ενώ το ίδιο ισχύει και για την υπόλοιπη χώρα για αγορές από ένα συγκεκριμένο ποσό και άνω.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση