Λαμία: Τώρα με το YouDelivery παραγγέλνεις Online πιο εύκολα, χωρίς email και κωδικούς!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016 21:53 Λαμία: Τώρα με το YouDelivery παραγγέλνεις Online πιο εύκολα, χωρίς email και κωδικούς!

Δεν πας τα email και τους κωδικούς; Το YouDelivery έγινε ακόμη πιο απλό για να σου κάνει τη ζωή πιο εύκολη! Δοκίμασε το νέο τρόπο παραγγελίας με ή χωρίς εγγραφή (ως επισκέπτης).

Με τη νέα λειτουργία μπορείς να παραγγείλεις από οποιοδήποτε κατάστημα χωρίς να φτιάξεις λογαριασμό. Αρκεί να πατήσεις την αντίστοιχη επιλογή που θα σου εμφανιστεί όταν ξεκινήσεις τη παραγγελία σου.

Το καλύτερο; Δεν χάνεις κανένα πόντο Delivery! Οι πόντοι σου υπολογίζονται κανονικά, όπως ισχύει και για τους εγγεγραμμένους χρήστες. Οι πόντοι κάθε παραγγελίας, συνδέονται με το κινητό τηλ. που θα δηλώσεις κατά την ολοκλήρωση. Έτσι διατηρείς το δικαίωμα συμμετοχής στις μηνιαίες κληρώσεις.

Μάθε περισσότερα στην ειδική ενότητα που εξηγεί με απλά βήματα τη διαδικασία.

Το YouDelivery σε συνδέει με καταστήματα της γειτονιάς σου, επιτρέποντας να παραγγείλεις online, από την άνεση του υπολογιστή σου, χωρίς έξτρα χρεώσεις και με ένα σύστημα επιβράβευσης που σου δίνει τη δυνατότητα ακόμα και να κερδίσεις δωρεάν Delivery για ένα μήνα.

Διαβάστε επίσης:
Λαμία: Ο νέος τυχερός που κέρδισε δωρεάν delivery για ένα μήνα!
Λαμία: Δοκίμασε το YouDelivery και κέρδισε δωρεάν το delivery ενός μήνα!
YouDelivery.gr - Όλα όσα θέλεις να ξέρεις πριν παραγγείλεις από τη νέα υπηρεσία της πόλης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση