Δείτε ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ από τον χθεσινό εορτασμό στο Γοργοπόταμο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 12:07 Δείτε ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ από τον χθεσινό εορτασμό στο Γοργοπόταμο

Στη φωτογραφία ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης Βασίλης Πριόβολος, γνωστός ως "καπετάν Ερμής". Κάθε χρόνο είναι εκεί...

Υπό βροχή και παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη, ο εορτασμός για τα 74 χρόνια από την ιστορική ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοπόταμου.

Το πρωί της Κυριακής έγινε ο επίσημος εορτασμός για τα 74 χρόνια από την ανατίναξη της γέφυρας στο Γοργοπόταμο τα ξημερώματα της 25ης Νοεμβρίου του 1942.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την έπαρση σημαίας, την  επιμνημόσυνο δέηση και ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Δήμαρχο Λαμιέων κ. Νίκο Σταυρογιάννη, από τον Αντιπεριφερειάρχη Π. Ε. Φθιώτιδας κ. Ευθύμιο Καραΐσκο, από τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης,  υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη, από τον εκπρόσωπο της Βουλής των Ελλήνων, Βουλευτή κ. Αποστόλη Καραναστάση, από τον Πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας κ. Τζον Κίτμερ και από τον κ. Βασίλη Πριόβολο (Καπετάν Ερμή).  

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση