Έφτασε στη Λαμία η νέα συλλογή ρολογιών "Breeze" Άνοιξη - Καλοκαίρι 2017!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2017 08:48 Έφτασε στη Λαμία η νέα συλλογή ρολογιών "Breeze" Άνοιξη - Καλοκαίρι 2017!
Αποκλειστικά στο Κοσμηματοπωλείο "AV ATHANASIOS VELLIOS", Ροζάκη Αγγελή 20 & Καλύβα Μπακογιάννη (πεζόδρομος) στη Λαμία.
 
Η νέα καλοκαιρινή collection των ρολογιών "Breeze" για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2017 είναι γεγονός. Τα νέα ρολόγια της "Breeze" σου υπόσχονται να σε συντροφεύουν λεπτό προς λεπτό σε όλες τις αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές σου. Όλα τα ρολόγια "Breeze" είναι αδιάβροχα, 100m water resistant.  Δες ποιες είναι οι πιο σύγχρονες τάσεις για να "φορέσεις" στο χέρι σου, καθώς επίσης και τα πιο hot χρώματα της "Breeze" SS2017.
 

 

Η νέα συλλογή των ρολογιών "breeze" Άνοιξη - Καλοκαίρι 2017 θα παρουσιαστεί σήμερα Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου για πρώτη φορά πανελλαδικά στο Κοσμηματοπωλείο "AV ATHANASIOS VELLIOS" στη Λαμία.

Γνωρίστε τη νέα συλλογή "breeze" SPRING / SUMMER 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

"Breeze" SPRING / SUMMER 2017: Αποκλειστικά στο Κοσμηματοπωλείο "AV ATHANASIOS VELLIOS", Ροζάκη Αγγελή 20 & Καλύβα Μπακογιάννη (πεζόδρομος) στη Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση