Λαμία: 1+1 ΔΩΡΟ στα γυναικεία πυζαμάκια και άλλες απίθανες προσφορές στο «Passion»!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Απριλίου 2017 08:10 Λαμία: 1+1 ΔΩΡΟ στα γυναικεία πυζαμάκια και άλλες απίθανες προσφορές στο «Passion»!

Τώρα ποιότητα και προσφορές πάνε μαζί... μόνο στο κατάστημα «Passion» στο κέντρο της Λαμίας - Όσες και όσοι δεν το γνωρίζετε, αξίζει να το επισκεφθείτε, γιατί οι προσφορές του δεν υπάρχουν πραγματικά!!!

Ο λόγος για το κατάστημα εσωρούχων «Passion» της Γιώτας Τριανταφύλλου, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σατωβριάνδου 15 και Πατρόκλου στη Λαμία.

Σε έναν χώρο 100 τετραγωνικών μέτρων θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία σε εσώρουχα, Ανδρικά - Γυναικεία - Παιδικά, στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.

Luna - Triumph - Sloggi και άλλα μοδάτα εσώρουχα, σας περιμένουν στο «Passion», για ένα ξεχωριστό δώρο στον εαυτό σας ή για εκείνους που αγαπάτε. 

Άνετα και βολικά εσώρουχα, που βοηθούν κάθε γυναίκα και άνδρα να εκπέμπει αυτοπεποίθηση και άνεση!

Στο «Passion» θα βρείτε μια πλήρη γκάμα προιόντων από στηθόδεσμους, φανελάκια. νυχτικά και πυζαμάκια, μέχρι μαγιό, σλιπ, καλτσάκια και αξεσουάρ.

Αυτό που κάνει το «Passion» να ξεχωρίζει είναι οι προσφορές του, οι οποίες δεν σταματάνε ποτέ. Κάθε εβδομάδα και μια super προσφορά.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο facebook Passion και κάθε εβδομάδα μπείτε στην κλήρωση για τα δώρα μας.

Οι προφορές το κατάστημα εσωρούχων «Passion» είναι μοναδικές και ιδανικές για τα δώρα σας στους αγαπημένους σας!!!

1η Προσφορά: 1+1 δώρο σε όλα τα γυναίκεια πυζαμάκια !!!

2η Προσφορά: 3+1 δώρο σε όλα τα sloggi !!!

ΑκόμηΟι τιμές μας. Τις κρατάμε πάντα όσο πιο χαμηλά μπορούμε, ανταποδίδοντας έτσι την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα 18 χρόνια που βρισκόμαστε στο χώρο

Και κάτι άλλο... Είμαστε ανοιχτά κάθε μέρα έως 3.00 μετά το μεσημέρι, για να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας που δουλεύουν ώρες καταστημάτων.

Σας ευχόμαστε καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα και σας περιμένουμε στο «Passion», Σατωβριάνδου 15 και Πατρόκλου γωνία στο κέντρο της πόλης.

Και μην ξεχνάς κάθε εβδομάδα σε περιμένουν όμορφα ΔΩΡΑ στο facebook Passion

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση