Λαμία: Πήγαμε στην επίσημη παρουσίαση του αγωνιστικού της Peugeot 208 Vti R2 (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2017 23:20 Λαμία: Πήγαμε στην επίσημη παρουσίαση του αγωνιστικού της Peugeot 208 Vti R2 (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Μια από τις συμμετοχές που ξεχωρίζει στο φετινό Seajets Acropolis rally 2017 είναι αυτή της Peugeot με το εργοστασιακό αγωνιστικό της 208 R2 και με πλήρωμα τον δικό μας Χρυσόστομο Καρέλλη και τον Ηλία Παναγιοτούνη.

Επίσης τις ημέρες του rally Acropolis και μέχρι την Τετάρτη 7 Ιουνίου, η καρδιά του λιονταριού της Peugeot θα χτυπάει στις εγκαταστάσεις της «Peugeot Autokar» στη Λαμία, όπου έκανε την πρώτη του στάση το «Peugeot Champions Tour»

Έτσι λοιπόν έχετε την ευκαιρία να δείτε και να οδηγήσετε το αυτοκίνητο της χρονιάς και νικητή του Ράλλυ Ντακάρ Peugeot 3008, ειδικές εκδόσεις όπως τα 508 GT, 308 GT και 208 GTi, αλλά και όλα τα επιβατικά της μοντέλα, επαγγελματικά αυτοκίνητα και επιλεγμένα μεταχειρισμένα με την υπογραφή της Peugeot.

Λίγες ώρες πριν την επίσημη έναρξη του Seajets Acropolis rally 2017 η Peugeot παρουσίασε επίσημα το εργοστασιακό αγωνιστικό της 208 R2. 

Η κάμερα του LamiaReport ήταν εκεί:

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση του εργοστασιακού αγωνιστικού της Peugeot στις εγκαταστάσεις της «Peugeot Autokar» στη Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση