Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Όλυ Οικονομοπούλου επιστρέφει στα θρανία!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2017 18:15 Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Όλυ Οικονομοπούλου επιστρέφει στα θρανία!

Με τμήματα Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών και Ιταλικών, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Όλυ Οικονομοπούλου αποτελεί την κορυφαία επιλογή γονέων και μαθητών για την ουσιαστική εκμάθηση ξένων γλωσσών.

Κάθε παιδί μπορεί να επιλέξει να διδαχθεί τη γλώσσα της αρεσκείας του και να προετοιμαστεί άριστα για όλα τα πτυχία, ενώ διαθέτει και τμήματα προετοιμασίας για εισαγωγή σε Πανεπιστήμια του Εξωτερικού.

Οι έμπειροι καθηγητές μας, πτυχιούχοι εξωτερικού, αποτελούν συνώνυμο των κορυφαίων επιδόσεων των μαθητών μας και τα τμήματα είναι ολιγομελή για να μπορεί να εξασφαλιστεί καλύτερη επικοινωνία.

Με χαμηλά δίδακτρα και προσιτό περιβάλλον το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Όλυ Οικονομοπoύλου αποτελεί αναμφισβήτητα την καλύτερη επιλογή με τα πιο επιτυχημένα αποτελέσματα!

Οι εγγραφές ξεκινούν τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου και τα μαθήματα την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου και ώρες 5.30 - 8.30 μ.μ.

 

Στη Λαμία και τον Αχινό Στυλίδας

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Όλυ Οικονομοπούλου βρίσκονται σε δύο σημεία, το 1ο στη Λαμία, στην οδό Κυθήρων 9, στα Γαλανέικα, με τηλέφωνο 22310 42710 και το 2ο Αγ. Αικατερίνης 4 στον Αχινό Στυλίδας με τηλέφωνο 22380 41736.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση