Η μεγάλη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στη Λαμία - Φωτορεπορτάζ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2017 09:04 Η μεγάλη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στη Λαμία - Φωτορεπορτάζ

Με παλμό, ενθουσιασμό και πάρα πολύ κόσμο η παρέλαση στη Λαμία...

Τελικά παρά τις προειδοποιήσεις των μετεωρολόγων η παρέλαση τουλάχιστον στη Λαμία, έγινε κάτω από αρκετά καλές καιρικές συνθήκες και μόνο τα τελευταία Λύκεια και τα στρατιωτικά τμήματα βράχηκαν λίγο από το ψιλόβροχο.

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του κόσμου που φάνηκε περισσότερος και σημαντικά πιο ενθουσιώδης σε σχέση με τις τελευταίες χρονιές. Με επευφημίες και χειροκροτήματα ενίσχυσαν την προσπάθεια μικρών και μεγάλων, ενώ στη συνέχεια - όπως και κατά τη διάρκεια - πλημμύρισαν όλα σχεδόν τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών Νίκος Μαυραγάνης, ο οποίος στάθηκε δίπλα στον Μητροπολίτη Φθιώτιδας, Νικόλαο και μαζί τους όλες οι πολιτικές και στρατιωτικές αρχές του τόπου.

Δείτε φωτογραφίες από τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στη Λαμία....

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση