Δημήτρης Ρίζος: «Ψηφίζουμε ΟΛΟΙ για ανανέωση στο Επιμελητήριο...»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 18:16 Δημήτρης Ρίζος: «Ψηφίζουμε ΟΛΟΙ για ανανέωση στο Επιμελητήριο...»

Ήρθε η ώρα να στείλουμε μήνυμα ανανέωσης και ανασυγκρότησης...

Αυτό που πρωτίστως έχει σημασία είναι να πάμε όλοι να ψηφίσουμε. Η μη συμμετοχή, είναι συνυπευθυνότητα στην απαξίωση του θεσμού. Ουσιαστικά είναι σαν να αδιαφορούμε για το δικό μας αύριο. Για το μέλλον των επιχειρήσεών μας.

Επίσης έχει μεγάλη σημασία μεταξύ των πολλών και άξιων υποψηφίων να επιλέξουμε τους καλύτερους, τους ικανότερους, τους εργατικούς και αυτούς που πραγματικά έχουν όρεξη να δουλέψουν σκληρά, για το Επιμελητήριο και την ανάπτυξη του τόπου μας.

Ανοιχτή επιστολή-κάλεσμα του Δημήτρη Ρίζου, υποψηφίου Συμβούλου στο Τμήμα Υπηρεσιών, με τον συνδυασμό «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» του Θανάση Κυρίτση.

«Είχα την τύχη και τη χαρά να εργάζομαι πρώτα σαν υπάλληλος στο "Café Contrato" και από το 1995 έως σήμερα σαν επαγγελματίας στο χώρο της αναψυχής και της εστίασης (Venezia Café). Μιλώντας με πολλούς ανθρώπους όλα αυτά τα χρόνια διαπίστωσα πως ο επαγγελματικός και επιχειρηματικός κόσμος βιώνει προβλήματα και δυσκολίες πέρα από όσες γνώριζα και αντιμετώπιζα καθημερινά στην επιχείρηση μου.

Η κρίση που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια ανέδειξε ακόμη πιο εμφατικά το αίσθημα αδικίας που δικαιολογημένα νιώθουμε από τη συμπεριφορά του κράτους απέναντί μας. Φορολογική και ασφαλιστική αφαίμαξη, γραφειοκρατία, ψεύτικες υποσχέσεις είναι τα κυριότερα από όσα ζούμε.

Και φυσικά έρχεται η στιγμή για τον καθένα από εμάς να θέσει όλες του τις δυνάμεις προκειμένου να συμβάλλει στην επίλυση των κοινών προβλημάτων. Άλλωστε μέσα από την ανάδειξη και την επίλυση των κοινών θεμάτων θα έρθει η διατήρηση ή και η ανάπτυξη των δικών μας επιχειρήσεων.

Πήρα την απόφαση να ζητήσω την κρίση και την στήριξη των συναδέλφων μας στις εκλογές του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στις 14, 15, 16, 17 Δεκεμβρίου μέσα από το συνδυασμό «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» με επικεφαλής τον Θανάση Κυρίτση.

Γιατί πιστεύω αταλάντευτα πως είναι η στιγμή να υπερβούμε την προσωπική μας αποστασιοποίηση και να συμμετέχουμε πιο ενεργά και πιο διεκδικητικά στα δρώμενα του χώρου μας με νηφαλιότητα και αποτελεσματικότητα. Μακριά από «προσωπικές» στρατηγικές και ιδιοτελείς σκοπούς. Ανοίγοντας προοπτικές σε νέους τομείς επαγγελματικής δραστηριότητας που μέχρι σήμερα αδιαφορούσαμε ή και αγνοούσαμε. Με την εμπειρία που έχει ο καθένας μας, μέσα από τον καθημερινό αγώνα που δίνει για την επιχείρησή του.

Η συμμετοχή όλων μας στις επερχόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας δεν είναι μία φράση «κλισε» αλλά ένα μήνυμα αλλαγής και ανασυγκρότησης. Και η εμπιστοσύνη σας προς το πρόσωπό μου θα είναι η δική μου ηθική δέσμευση απέναντι σας.»

Με τιμή
Δημήτριος Γ. Ρίζος
Υποψήφιος στο Τμήμα Υπηρεσιών με το συνδυασμό «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση