Εργάζεσαι στο Δήμο για το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας και έχεις επιλέξει κατάρτιση στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018 08:04 Εργάζεσαι στο Δήμο για το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας και έχεις επιλέξει κατάρτιση στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές;

ΕΛΑ ΣΤΟ ΚΕΚ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΟΥ, ΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΗΤΙΚΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ECDL !!!

Το "ΚΕΚ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ" το πιο έμπειρο στην πόλη μας σε προγράμματα κοινωφελούς εργασίας στους Δήμους, συμμετέχει και στη νέα δράση που αφορά στην παροχή κατάρτισης στην Πληροφορική και στην απόκτηση πιστοποίησης ECDL.

ΕΛΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ !!!

  • Σε ένα φιλικό περιβάλλον, με έμπειρους εκπαιδευτές,
  • σύγχρονο εκπαιδευτικό εξοπλισμό που εξασφαλίζει άρτιο αποτέλεσμα και
  • σίγουρη επιτυχία στις εξετάσεις πιστοποίησης ECDL

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, στο τηλέφωνο 22310 21335, καθημερινά από τις 09:00 έως τις 14:00 και 17:00 έως 20:00 ή μπορείτε να επισκεφτείτε τα γραφεία μας, στην οδό Παλαιολόγου 25 στη Λαμία, "ΚΕΚ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ" 1ος όροφος (πρώην ΙΚΑ).

Εμπιστευθείτε την εμπειρία μας!

"ΚΕΚ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ"

Υπεύθυνη: Αλέκα Τετριμίδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση