Λαμία: Εσύ έκανες γυναικολογικό έλεγχο; Τώρα είναι η ευκαιρία!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Μαΐου 2018 08:33 Λαμία: Εσύ έκανες γυναικολογικό έλεγχο; Τώρα είναι η ευκαιρία!

Προσφορά Ιατρείου της κ. Μπουρντά Παναγιώτας - Μαιευτήρα Χειρουργού Γυναικολόγου για την γιορτή της μητέρας.

Στα πλαίσια του εορτασμού για την Γιορτή της Μητέρας, που φέτος τιμάται στις 13 Μαΐου, θέλοντας να αποδώσουμε την προσήκουσα τιμή στο πρόσωπο της μητέρας, το προσωπικό του Ιατρείου και η γιατρός Μπουρντά Παναγιώτα, αποφασίζουμε να χορηγήσουμε τις παρακάτω προσφορές στην τιμή του Γυναικολογικού Ελέγχου, αυστηρά μόνο για τις προβλεπόμενες ημερομηνίες, μέσα στο μήνα Μάιο του 2018 (14/5 - 19/5).

Σας ευχαριστούμε για την αποδοχή σας!

Λίγα λόγια για την σημαντικότητα των γυναικολογικών εξετάσεων.

Test Παπανικολάου:
Σημαντική εξέταση που περιλαμβάνει συλλογή κυττάρων από τον τράχηλο της μήτρας και τον κόλπο, όπου με κατάλληλη επεξεργασία και αξιολόγηση διαγιγνώσκει (πρώιμη διάγνωση) τόσο προδιηθητικές αλλοιώσεις όσο και τον καρκίνο του επιθηλίου του τραχήλου της μήτρας και του κόλπου

Πρόκειται για μέθοδο προληπτικού προσυμπτωματικού ελέγχου του γενικού πληθυσμού των γυναικών. Στην πατρίδα μας, επειδή δεν υπάρχει σύστημα προληπτικού προσυμπτωματικού ελέγχου(screening- test) και το Test- Pap διενεργείται ευκαιριακά από τις γυναίκες,  απαιτείται να επαναλαμβάνεται σε ετήσια βάση.

Τεστ ΠΑΠ μαστών (HALO ®breast Pap test):
Κυτταρολογική Εξέταση Μαστού: Είναι μέθοδος πρώιμης & έγκαιρης διάγνωσης προκαρκινικών αλλοιώσεων από το μαστό, όπως π.χ. τα θηλώματα καθώς και μέθοδος ανίχνευσης των γυναικών που παρουσιάζουν αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του μαστού. Έχει απόλυτη ένδειξη στις γυναίκες με έκκριμα από την θηλή των μαστών. Πρόκειται για μια ανώδυνη εξέταση, που βασίζεται στη συλλογή εκκρίματος από την θηλή των μαστών. Αναγνωρίζει έγκαιρα τις γυναίκες που χρήζουν παρακολούθησης από ειδικούς μαστολόγους και σε συνδυασμό με μαστογραφία & υπερηχογράφημα μαστών, προσφέρει υψηλού βαθμού προστασία από τον καρκίνο του μαστού.
 

Βιογραφικό σημείωμα Ιατρού:

Γεννήθηκε στην Αθήνα.
Μεγάλωσε στην Λαμία, όπου αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Λαμίας.

1994:
Απόφοιτος Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.

1995 - 6/1996:
Υπηρέτησα την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Π.Ι. Καλαποδίου του Κ.Υ. Αταλάντης Φθιώτιδος

6/1996-6/1997:
Έμμισθη ειδικευόμενη ιατρός για το χρόνο Γενικής Χειρουργικής, στην Α΄ Χειρουργική Κλινική Γεν. Νομαρχιακού Νοσοκομείου Αθηνών “Η ΕΛΠΙΣ”,

9/1997 -9/1999:
Υπηρέτησα ως έμμισθη ειδικευόμενη ιατρός του Μαιευτ.-Γυναικολογικού Τμήματος του Νομαρχ. Γεν. Νοσοκομείου Λαμίας,

10/2001 - 10/2003:
Ειδικότητα της Μαιευτ.- Γυναικολογίας στο Π.Γ.Ν.Μ. “ Έλενα Βενιζέλου” όπου υπηρέτησα στην Α΄ Μαιευτ.-Γυναικολογική Κλινική ως έμμισθη ειδικευόμενη ιατρός.Εκπαιδεύτηκα σε :

 • μαιευτικές και γυναικολογικές επεμβάσεις,
 • υπερήχους ,
 • κολποσκόπηση ,
 • υστεροσκόπηση και υστεροσκοπήσεις εξωτερικού ιατρείου.

6/ 2004:
Απόκτηση τίτλου ιατρικής ειδικότητας της Μαιευτικής-Γυναικολογίας.

9/2004 έωςσήμερα:
Εργάζομαι ως ιδιώτης μαιευτήρας- γυναικολόγος , στο ιατρείο μου επί της οδού Λεωνίδου 6, στην Λαμία και από τον Απρίλιου του 2015 επί της οδού Βασακάρη 3 στην Λαμία.

Συμμετοχή σε τουλάχιστον δεκαπέντε (15) διεθνή συνέδρια εκπαιδευτικού χαρακτήρα, στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, υπό την αιγίδα της:

EUROPEAN FEDERATION FOR COLPOSCOPY AND PATHOLOGY OF THE LOWER GENITAL TRACT, British Society for Colposcopy and Cervical Pathology,  ESGE: European Society for Gynaecological Endoscopy Hellenic Society for Gynaecological Endoscopy Hellenic Society of Operative Hysteroscopy and Laparoscopy in Gynaecology & της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογίας Τραχήλου & Κολποσκόπησης.

Συμμετοχή σε περισσότερα από εικοσιπέντε (25) πανελλήνια συνέδρια εκπαιδευτικού χαρακτήρα, υπό την αιγίδα:

 • της Ελληνικής Μαιευτικής & Γυναικολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Υπερήχων στη Μαιευτική & Γυναικολογία, της Ελληνικής Εταιρείας Γυναικολογικής Ογκολογίας,
 • της Ελληνικής Εταιρείας Έρευνας & Αντιμετώπισης του Ιού των Θηλωμάτων (HPV),
 • της Ελληνικής Εταιρείας Ουρογυναικολογίας & Διαταραχών Πυελικού Εδάφους, της Ελληνικής Εταιρείας Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης (Ε.Ε.Γ.Ε.)
 • της Ελληνικής Εταιρείας Γυναικολογικής Ρομποτικής Χειρουργικής.

Μέλος:

 • ESGE: European Society for Gynaecological
 • Endoscopy
 • Ελληνικής Εταιρείας Παθολογίας Τραχήλου &  Κολποσκόπησης.
 • Ελληνικής Εταιρείας Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης


Στοιχεία επικοινωνίας :

Ιατρείο:
Βασακάρη 3,
1ος όροφος
35 132 Λαμία
Τηλ.: 22310 25724  
Κιν.: 6944440976
e-mail: bournta:yahoo.gr

Υπηρεσίες ιατρείου:

 • Παθολογία Τραχήλου Μήτρας
 • Κολποσκοπηση
 • Υγρή κυτταρολογία (Thin Prep)
 • HPV DNA Testing
 • Λαπαροσκόπηση/Υστεροσκόπηση
 • Παρακολούθηση κύησης - ΙΑΣΩ
 • Υπογονιμότητα
 • Υπερηχογράφημα

facebook: Μπουρντά Παναγιώτα - Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση